Αθλητισμός|15.03.2019 19:05

Ατρόμητος: Συγγνώμη από τον Ουάρντα, ανένδοτοι οι οπαδοί

Newsroom

Στην ενεργό δράση επιστρέφει ο Αμρ Ουάρντα, έπειτα από τη δεύτερη ευκαιρία που του προσέφεραν η διοίκηση και ο προπονητής του Ατρόμητου. Ο Αιγύπτιος επιχείρησε να συσφίξει τις σχέσεις του και με τους οπαδούς, μέσω γραπτής του δήλωσης, στο επίσημο site του Ατρόμητου.

«Ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που με αγκάλιασε τόσο πέρυσι όσο και φέτος και μου έδωσε τη δυνατότητα να ανακηρυχτώ MVP της Superleague. Τονίζω ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να προσβάλλω ή να στεναχωρήσω τους φιλάθλους του Ατρομήτου και ζητώ συγνώμη για τη στιγμιαία αντίδραση μου. Θέλω να παίξω και να βοηθήσω τον Ατρόμητο να πετύχει τους στόχους του και ταυτόχρονα να κάνω τους φιλάθλους του χαρούμενους. Ένα είναι σίγουρο, ότι σέβομαι απόλυτα τον Ατρόμητο και τους φιλάθλους του», ανέφερε ο Ουάρντα.

Η αντίδραση των «Fentagin» (οργανωμένων οπαδών του Ατρόμητου) πάντως, δεν ήταν θετική. Σε ανακοίνωση τους, μεταξύ άλλων αναφέρουν: «Μετά την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο club, αντιπροσωπεία του συνδέσμου βρέθηκε χτες, με την διοίκηση καθώς και τον προπονητή της ομάδας Νταμίρ Κάναντι. Στην κουβέντα που πραγματοποιήθηκε, ο Σύνδεσμος ήταν κάθετος στην απόφαση που έχει πάρει και συνεχίζει να θεωρεί τον Ουάρντα ως ξένο σώμα. Σεβόμαστε το σκεπτικό του προπονητή, καθώς και την λογική της "2ης ευκαιρίας" που διατύπωσε η διοίκηση του συλλόγου, ωστόσο σαν οργανωμένοι οπαδοί αυτής της ομάδας, για την οποία κάποιοι από εμάς έχουν χύσει αίμα και κάποιοι άλλοι ακόμα τρέχουν στις δικαστικές αίθουσες, συνεχίζουμε να θεωρούμε τον συγκεκριμένο παίχτη κάτι παραπάνω από έναν επιπόλαιο νεαρό που βγήκε εκτός εαυτού. Μην κάνεις ποτέ το λάθος και πλησιάσεις για να πουλήσεις οπαδιλίκι γιατί θα δεις την άλλη μας πλευρά».

Αμρ ΟυάρνταΑτρόμητος