Αθλητισμός|15.03.2019 20:22
Basket League: Εκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο Βασιλειάδης
Μενέλαος ΣεβαστιάδηςΤο πλήρες αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στην Basket League με την άρνηση του Ολυμπιακού να κατέβει στο προγραμματισμένο για την Κυριακή ντέρμπι του ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό, προκάλεσε την παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλιεάδη.
Στις 9.30μ.μ. απόψε συγκλήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο, όπου έχουν κληθεί οι πρόεδροι της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, ενώ ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος θα εκπροσωπεί και τον ΠΑΟΚ.
Είναι άνγωστο ποιοι θα παραστούν και, το κυριότερο, τι και αν μπορεί να συμφωνηθεί και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
Διαβάστε ακόμη
- «Είμαι μια απλή τραγουδίστρια»: Η Μαρινέλλα μέσα από τα δικά της λόγια - Οι σταθμοί της ζωής της και τα αξέχαστα τραγούδια της
- Το χρονικό της τραγωδίας με τους δύο νεκρούς στην Εγνατία Οδό - Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το τροχαίο
- Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή για το τραυματισμένο βρέφος στην Πάτρα - Στα χέρια του εισαγγελέα το πόρισμα
- «Η εφεύρεση της χρονιάς»: Κουβανός έφτιαξε... καρβουνοκίνητο αμάξι ως απάντηση στο πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ