Αποχώρηση Γιαννακόπουλου με καταγγελίες για σπρωξιές και φτυσιές
NewsroomΣε υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αποχώρησε έξω φρενών από τη συνεδρίαση. Mάλιστα όπως είπε απωθήθηκε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ τον απείλησε ο Γιώργος Σκινδήλιας.
Σύμφωνα με τους «Πράσινους» ο κ. Σκινδίλιας έλεγε του κ. Γιαννακόπουλου για αρκετή ώρα «Δημητράκη θα σε τσακίσω». Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταγγέλει ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έσπρωχνε για να παραμείνει στη συνεδρίαση. Ακόμη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι «Με έσπρωξε ο Σκινδήλιας. Με απείλησε ο Αγγελόπουλος και ο Υπουργός. Δεν σέβεται τους καλεσμένους ο Βασιλειάδης. Έστησε ολο αυτό το σόου και δεν με υπερασπίστηκε. Ήταν ένα σόου του Υπουργού».
Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γιώργο Σκινδήλια, γεγονός που διαψεύδεται από το πράσινο στρατόπεδο.
- Το «δεν έχουμε άλλα» του Μητσοτάκη στους αγρότες, το άνοιγμα του Ανδρουλάκη στα αριστερά του και η υποτιμητική φράση της Καρυστιανού για τους υπόλοιπους συγγενείς
- Ώρα μηδέν για τα μπλόκα των αγροτών - Τι θα ζητήσουν σήμερα από τον Μητσοτάκη
- «Σαν ταινία φρίκης»: Τραγικός ο απολογισμός μετά τον εκτροχιασμό τρένων στην Ισπανία - Αυξήθηκαν στους 39 οι νεκροί, δεκάδες οι σοβαρά τραυματίες
- Η νέα απειλή Τραμπ για δασμούς, η απάντηση των Ευρωπαίων και οι ισορροπίες στη… γειτονιά - Τα νέα δεδομένα «διαβάζει» η Αθήνα