Αποχώρηση Γιαννακόπουλου με καταγγελίες για σπρωξιές και φτυσιές
NewsroomΣε υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους αδερφούς Αγγελόπουλους.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αποχώρησε έξω φρενών από τη συνεδρίαση. Mάλιστα όπως είπε απωθήθηκε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ τον απείλησε ο Γιώργος Σκινδήλιας.
Σύμφωνα με τους «Πράσινους» ο κ. Σκινδίλιας έλεγε του κ. Γιαννακόπουλου για αρκετή ώρα «Δημητράκη θα σε τσακίσω». Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταγγέλει ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έσπρωχνε για να παραμείνει στη συνεδρίαση. Ακόμη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι «Με έσπρωξε ο Σκινδήλιας. Με απείλησε ο Αγγελόπουλος και ο Υπουργός. Δεν σέβεται τους καλεσμένους ο Βασιλειάδης. Έστησε ολο αυτό το σόου και δεν με υπερασπίστηκε. Ήταν ένα σόου του Υπουργού».
Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτυσε τον Γιώργο Σκινδήλια, γεγονός που διαψεύδεται από το πράσινο στρατόπεδο.
- Τα... μηνύματα Μητσοτάκη σε υπουργούς και βουλευτές: Ποια «καμπανάκια» χτύπησε - Σε ποια συζήτηση βάζει «φρένο»
- «Μπλόκο» στο αισθητικό Botox στα οδοντιατρεία: Μόνο για θεραπευτικούς λόγους επιτρέπεται - Τι ζητά ο κλάδος
- Δίκη για τα Τέμπη: Συγκινεί ο πατέρας του Γεράσιμου - «Εκτοξεύτηκε στον αέρα, η κατάσταση του είναι τρομακτικά δύσκολη»
- «Διαθέσιμη για σεξ»: Σάλος με τον ομαδικό βιασμό φοιτήτριας στο Κορνέλ - Τα φρικτά μηνύματα των δραστών