Αθλητισμός|16.03.2019 16:11
Basket League: Πλήγμα για τον Ολυμπιακό ο τραυματισμός Σπανούλη
NewsroomΒαρύ πλήγμα στον Ολυμπιακό, λίγο πριν τα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της Regular Season της Euroleague, καθώς οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος τραυματίστηκε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο.
Όλα δείχνουν πως ο αρχηγός των Πειραιωτών δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια με Μπάγερν, Γκραν Κανάρια, Ζαλγκίρις και Νταρουσάφακα, δημιουργώντας... έντονο πονοκέφαλο στον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμα και στον τραυματία Γιάνις Στρέλνιεκς.
Οι Μπριάντε Ουέμπερ και Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος θα κληθούν να αναλάβουν το περισσότερο φορτίο στη περιφέρεια, ενώ η λογική λέει πως θα αναβαθμιστεί, έστω και προσωρινά, ο ρόλος των Βαγγέλη Μάντζαρη και Αξέλ Τουπάν.
Διαβάστε ακόμη
- Γραμμή 4 Μετρό: Δεκάδες κτίρια με ρωγμές, κάτοικοι απαιτούν στατικούς ελέγχους - Το θέμα στο ΔΣ της Αθήνας σήμερα
- «Μάχη» για την ιδιωτικοποίηση των 22 αεροδρομίων - Η γενική αεροπορία ζητά αλλαγές πριν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός
- Πώς οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή επηρεάζουν το πακέτο Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
- Ολονύκτιο αμερικανικό σφυροκόπημα στο Ιράν και ναυτικός αποκλεισμός - Οι νέες απειλές Τραμπ