Αθλητισμός|20.07.2023 22:37

Τέλος στο σίριαλ: Ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα ο Νίκολα Μίροτιτς

Newsroom

Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Νίκολα Μίροτιτς, όπως ανακοίνωσε η πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου έχει ανακοινώσει τη μείωση του μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να θέλουν να απεμπλακούν από το «βαρύ» συμβόλαιο του Μίροτιτς, που προέβλεπε 11 εκατ. ευρώ ετησίως.

Tα δημοσιεύματα από την Ισπανία τις τελευταίες μέρες έκαναν λόγο για συμφωνία της πλευράς του παίκτη με την Μπαρτσελόνα για αποζημίωση ύψους 22 εκατ. ευρώ (ποσό που απέμενε για τα επόμενα 2 χρόνια), με την καταβολή ωστόσο να ξεκινάει το 2024, όπως έκαναν οι Καταλανοί και στο ποδόσφαιρο με τις περιπτώσεις των Μέσι, Σέρχιο Μπούσκετς και Τζόρντι Άλμπα.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη, με τις δύο πλευρές τελικά να μην τα βρίσκουν και λύση να δίνεται στις δικαστικές αίθουσες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σήμερα, η Μπαρτσελόνα κοινοποίησε επίσημα στους νομικούς εκπροσώπους του Νίκολα Μίροτιτς την απόφαση να τερματίσει το επαγγελματικό συμβόλαιο του μπασκετμπολίστα της πρώτης ομάδας που τον δέσμευε με τον Σύλλογο έως τις 30 Ιουνίου 2025. Το μέτρο αυτό είναι σε σχέση σε τη συμμόρφωση με το Σχέδιο Οικονομικής Βιωσιμότητας που έχει θεσπίσει η Μπαρτσελόνα».

ΜπαρτσελόναΝίκολα Μίροτιτςειδήσεις τώρα