Αθλητισμός|24.07.2023 15:25

Η κλήρωση των ελληνικών ομάδων στο Conference League: Με Χάιντουκ ο ΠΑΟΚ αν αποκλείσει την Μπεϊτάρ, με Ντινάμο Κιέβου ο Άρης αν ξεπεράσει την Αραράτ

Newsroom

Η Χάιντουκ θα βρεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, εφόσον η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ξεπεράσει το εμπόδιο της ισραηλινής Μπεϊτάρ στον δεύτερο προκριματικό της διοργάνωσης. Δύσκολο έργο θα έχει και ο Άρης καθώς αν αποκλείσει την Αραράτ στον δεύτερο προκριματικό, τότε θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Ντινάμο Κιέβου.

Προέχει βεβαίως για τον Δικέφαλο η πρόκριση επί της Μπεϊτάρ στον δεύτερο προκριματικό καθώς στις 27 Ιουλίου θα παίξει στην Τούμπα και στις 3 Αυγούστου στο Ισραήλ. Σημειώνεται πως ο ΠΑΟΚ ορίστηκε ως γηπεδούχος στο πρώτο ματς κόντρα στη Χάιντουκ. Ωστόσο μένει να δούμε αν θα γίνει αλλαγή της έδρας σε έναν απ' τους δυο θεσσαλονικείς καθώς κι ο Άρης ορίστηκε γηπεδούχος την ίδια ημέρα με την Ντινάμο Κιέβου, αν φυσικά προκριθεί επί της Αραράτ στα δύο ματς που θα γίνουν στις 27 Ιουλίου στην Αρμενία και στις 3 Αυγούστου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

κλήρωσηειδήσεις τώραΑρηςEuropa Conference LeagueΠΑΟΚ