Αθλητισμός|26.07.2023 20:30

Ρίχνει «βόμβα» στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός!

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός ρίχνει... βόμβα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ καθώς φέρνει στο ΟΑΚΑ στα 28 του χρόνια κι έπειτα από επτά σεζόν στο ΝΒΑ, τον MVP του τελικού του Ευρωμπάσκετ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δείχνει αποφασισμένος να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο μπασκετικό επίπεδο και ο σπουδαίος Χουάντσο Ερνανγκόμεθ βρίσκεται μια ανάσα από το Τριφύλλι στην καλύτερη ηλικία της μπασκετικής καριέρας του. Ο Ισπανός σταρ είναι έτοιμος να αφήσει το ΝΒΑ για να επιστρέψει στη Euroleague επιλέγοντας τον Παναθηναϊκό. Μαζί με τον Σλούκα, τον Βιλντόζα, τον Λεσόρ,τον Μήτογλου και τον Παπαπέτρου οι Πράσινοι χτίζουν μια εξαιρετική ομάδα υπό την καθοδήγηση βεβαίως του Αταμάν.

Με απόλυτη μυστικότητα όπως έπραξε και στην υπόθεση Σλούκα, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια ανάσα από έναν απ' τους πιο περιζήτητους, μαζί με τον Μίροτιτς, φόργουορντ. Ο Παναθηναϊκός έψαχνε το μπαμ, ανέβασε στα ύψη την προσφορά του και απέχει λεπτομέρειες από το «ναι» του Ισπανού που φέρνει ταλέντο, ενέργεια, μέγεθος και το φονικό του σουτ έξω από τα 6,75!

Ο Χουάντσο ήταν ο MVP της Εθνικής Ισπανίας στον τελικό του περυσινού Ευρωμπάσκετ εκτελώντας την Γαλλία με 27 πόντους και 7/9 τρίποντα! Με την εμφάνισή του χάρισε το χρυσό μετάλλιο στην Ισπανία στον τελικό.

Ο Ερνανγκόμεθ έπαιξε στο ΝΒΑ σε Νάγκετς, Τίμπεργουλβς, Σέλτικς, Σπερς, Τζαζ και Ράπτορς. Σε 339 αγώνες μέτρησε κατά μέσο όρο 5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ. Κορυφαία σεζόν του ήταν το 2020-21 με τη Μινεσότα με 7,2 πόντους και 3,9 ριμπάουντ.

Σημειωτέον ότι ο Ισπανός πάουερ φόργουορντ έχει και μια εξαιρετικά επιτυχημένη εμφάνιση στην ταινία Hustle παίζοντας στο πλευρό του Ανταμ Σάντλερ. Ο Ερνανγκόμεθ είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως... Μπο Κρουζ σε μια ταινία που έκανε πρεμιέρα στο Netflix.

Basket Leagueειδήσεις τώραNBAEuroleagueΠαναθηναϊκός