Αθλητισμός|26.07.2023 22:59

Αμετακίνητος ο Κιλιάν Μπαπέ δεν πείθεται απ' το «χρυσάφι» των Σαουδαράβων - Αρνήθηκε να συναντηθεί με εκπροσώπους της Αλ Χιλάλ στο Παρίσι

Newsroom

Οι Σαουδάραβες προσφέρουν «γη και ύδωρ» στον Κιλιάν Μπαπέ, η οικογένειά του έχει δελεαστεί με τα πετροδόλαρα που στρώνουν στο τραπέζι αλλά ο ίδιος φαίνεται ότι δεν έχει καν στο μυαλό του την προοπτική να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία στα 24 χρόνια του. Έστω κι αν του προσφέρουν 700 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο μόλις ενός έτους, ο Γάλλος σούπερ σταρ και κορυφαίος παίκτης στον κόσμο στη μετά Μέσι και Κριστιάνο εποχή, θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη δείχνοντας ότι στην παρούσα φάση έχει ως προτεραιότητα τη δόξα και την καριέρα του απ' το χρήμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Equipe ο Κιλιάν Μπαπέ αρνήθηκε να έχει την παραμικρή συζήτηση με τους εκπροσώπους της Αλ Χιλάλ, οι οποίοι ταξίδεψαν στο Παρίσι προκειμένου να συναντήσουν και να δελεάσουν τον αρχηγό της Εθνικής Γαλλίας για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Ήδη είχαν εξασφαλίσει τη θετική απάντηση της Παρί Σεν Ζερμέν στην οποία προσφέρουν 300 εκατ. ευρώ΄για να τον αγοράσουν.

Οι Παριζιάνοι έδωσαν την άδειά τους για να αρχίσουν διαπραγματεύσεις, όμως ο Μπαπέ δεν δέχθηκε καν να συναντηθεί με την αντιπροσωπεία της Αλ Χιλάλ (βρέθηκε στο Παρίσι για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου Μάλκομ απ' την Ζενίτ αντί 50 εκατ. ευρώ) φανερώνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις του. Μάλιστα όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της Equipe, η Σαουδική Αραβία δεν υπήρξε ποτέ στις επιλογές του 24χρονου επιθετικού.

Η στάση του Μπαπέ είναι δεδομένο ότι θα φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση την Παρί που ασκεί μεγάλη πίεση για να τον πουλήσει άμεσα προκειμένου να αποκομίσει κάποιο οικονομικό όφελος, διότι σε διαφορετική περίπτωση θα τον χάσει δίχως αντάλλαγμα δεδομένου ότι απ' την 1η Ιανουαρίου 2024 είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Κι ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι αποτελεί τον επόμενο σταθμό του Γάλλου σταρ, ο οποίος προτιμά τους Μερένχες απ' οποιαδήποτε άλλη ομάδα στον πλανήτη καθώς γνωρίζει ότι εκεί θα εκτοξευτεί η ποδοσφαιρική αξία του.

Η Παρί πάντως προσπαθεί με ακραίο τρόπο να πιέσει τον Μπαπέ, τον οποίο έχει θέσει στο περιθώριο κόβοντάς τον απ' την προετοιμασία της ομάδας στην Ιαπωνία. Ο ίδιος όμως επιμένει πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του στους Παριζιάνους. Οικονομικά βεβαίως δεν θα βγει χαμένος αφού η συμφωνία με την Παρί είναι κάτι περισσότερο από επικερδής...

Σαουδική ΑραβίαΠαρί Σεν Ζερμένειδήσεις τώραΚιλιάν Μπαπέ