Αθλητισμός|27.07.2023 12:42

Θοδωρής Βλάχος: «Υπάρχει μία πολύ άσχημη κατάσταση στην Ελλάδα - Δυστυχώς υπάρχουν και απώλειες ζωών»

Newsroom

Η Εθνική πόλο προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος αλλά ο Θοδωρής Βλάχος στάθηκε στις δύσκολες ώρες που περνάει η Ελλάδα με τις πυρκαγιές σε όλη τη χώρα. Ο Βολιώτης ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ειδικά αν κάναμε συμπατριώτες μας χαρούμενους. Υπάρχει μία πολύ άσχημη κατάσταση στην Ελλάδα, όπως και στο Τόκιο πριν από δύο χρόνια. Δυστυχώς υπάρχουν και απώλειες ζωών. Συλλυπητήρια σε όσους έχουν χάσει τους συγγενείς τους. Δυστυχώς εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό»...

Για τον αγώνα με τη Σερβία και την πορεία της Εθνικής ο Θοδωρής Βλάχος είπε: «Γράφουμε ιστορία, κάναμε μία εκπληκτική εμφάνιση αλλά έχουμε άλλο ένα, είμαστε υποχρεωμένοι να συγκεντρωθούμε και να μπούμε αποφασισμένοι στον μεγάλο τελικό. Μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή, το αισθανόμαστε. Δεν ξέρουμε ακόμη τον αντίπαλο, αλλά νομίζω αυτή τη φορά θα το διαχειριστούμε καλύτερα».

Και πρόσθεσε λέγοντας: «Ίσως να μας βοηθήσουν και οι Έλληνες, να μη στέλνουν πολλά μηνύματα στα παιδιά για να συγκεντρωθούν. Πήραμε και το εισιτήριο για το Παρίσι, βγάζουμε ακόμη ένα βάρος της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στόχος μας είναι πάντα η διάκριση, ελπίζω να σας δώσουμε και άλλα. Κάναμε εξαιρετική πνευματική προετοιμασία, όλα τα παιδιά ήταν έτοιμα. Από την αρχή έχουμε δείξει και ειδικά στο ματς με τις ΗΠΑ και την ανατροπή ότι είμαστε μία γροθιά που βγαίνει και στο γήπεδο. Μακάρι να το έχουμε αυτό και γι' ακόμη ένα παιχνίδι».

Εθνική ΠόλοΘοδωρής Βλάχοςειδήσεις τώραΠαγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού ΣτίβουφωτιέςΠόλο