Αθλητισμός|28.07.2023 00:15

Σοβαρά επεισόδια στα Σκόπια κι ένας τραυματίας οπαδός της Λέφσκι Σόφιας από μαχαίρωμα!

Newsroom

Σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο των Σκοπίων νοσηλεύεται οπαδός της Λέφσκι Σόφιας, ο οποίος μαχαιρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (27/7) από οπαδούς της Σκούπι λίγες ώρες πριν απ' το ματς για τον β' γύρο του Conference League που χαρακτηρίστηκε ως υψηλής επικινδυνότητας.

Παρ' όλα αυτά δεν υπήρξε απαγόρευση μετακινήσεων, οι Βούλγαροι πήραν 1.600 εισιτήρια και ταξίδεψαν οδικώς για τη Β. Μακεδονία. Δύο αυτοκίνητα με πινακίδες Βουλγαρίας όμως πέρασαν από γειτονιά, όπου συχνάζουν οπαδοί της Σκούπι και δέχθηκαν άγρια επίθεση. Χούλιγκαν της γηπεδούχου ομάδας έσπασαν τα αυτοκίνητα, πρόλαβαν και κατέβασαν απ' το ένα όχημα έναν οπαδό της Λέφσκι τον οποίο μαχαίρωσαν. Ο νεαρός Βούλγαρος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Πριν από τη σέντρα του ματς, συμπατριώτες του οπαδοί της Λέφσκι επιχείρησαν να βγουν μαζικά από το γήπεδο. Ακολούθησαν σοβαρά επεισόδια με την αστυνομία με αποτέλεσμα τη σύλληψη δεκάδων οπαδών.

«Μας επιτέθηκε μια ομάδα 20 ατόμων, ταξιδεύαμε με δύο αμάξια, το παιδί που μαχαιρώθηκε ήταν στο πίσω αμάξι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται» τόνισε φίλαθλος της Λέφσκι που βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης.

Europa Conference Leagueειδήσεις τώραχούλιγκανΒόρεια ΜακεδονίαοπαδοίΣκόπιαεπεισόδια