Αθλητισμός|28.07.2023 17:39

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Μέντες Ντα Σίλβα καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης επτά ετών για μεταφορά και πώληση ναρκωτικών

Newsroom

Ο Ολλανδός πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Μέντες Ντα Σίλβα, ο οποίος πέρασε κι απ' τον Παναθηναϊκό ως παίκτης αλλά και ως μέλος του τεχνικού επιτελείου, καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης επτά ετών για μεταφορά και πώληση ναρκωτικών αλλά και δωροδοκία σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ολλανδικά Μέσα Ενημέρωσης.

Ο Μέντες Ντα Σίλβα είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο ως ύποπτος για διακίνηση ναρκωτικών και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, πέρασε από δίκη και η τελική ετυμηγορία από το δικαστήριο του Ρότερνταμ ήταν καταδικαστική. Ο άλλοτε παίκτης της Σπάρτα Ρότερνταμ, του Άγιαξ, της Μπρέντα, της Άλκμααρ, της Σάλτσμουργκ, του Παναθηναϊκού αλλά και της Εθνικής Ολλανδίας (έπαιξε επτά φορές με τους Οράνιε) τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης επτά ετών.

Ο Ολλανδός πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος έπαιξε στον Παναθηναϊκό τη διετία 2013-2015, ενώ αργότερα υπήρξε και μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, κρίθηκε ένοχος για την εισαγωγή δύο «παρτίδων» κοκαΐνης 74 και 105 κιλών. Ο Μέντες, σύμφωνα με το κατηγορητήριο δωροδόκησε έναν ναυτιλιακό υπάλληλο με 100 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο στο τελωνείο.

ΟλλανδίαΠαναθηναϊκόςδιακίνηση ναρκωτικώνποδοσφαιριστήςναρκωτικάεμπόριο ναρκωτικών