Αθλητισμός|29.07.2023 13:50

Συγκλονιστικός ο προπονητής της Εθνικής πόλο Θοδωρής Βλάχος: Ζήτησε συγγνώμη με δάκρυα στα μάτια!

Newsroom

Ο συγκινημένος Θοδωρής Βλάχος, λίγο μετά την ήττα της Εθνικής πόλο στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος απ' την Ουγγαρία, ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες ομάδας και τον κόσμο για την απόφασή του να πάρει τάιμ άουτ 37'' πριν από το φινάλε, με το σκορ στο 10-10 και ενώ η Γαλανόλευκη είχε κλέψει την μπάλα και έβγαινε στην κόντρα επίθεση με παίκτη παραπάνω.

«Οφείλω μια συγγνώμη στα παιδιά. Έκανα το λάθος της ζωής μου όταν πήρα τάιμ άουτ και θα μπορούσαμε να ήμασταν ένα γκολ μπροστά. Θα με στοιχειώνει μια ζωή. Νομίζω ότι ήταν η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή της Εθνικής ομάδας. Συγγνώμη από τα παιδιά και όλο τον κόσμο», είπε στην κάμερα της ΕΡΤ με δάκρυα στα μάτια ο Βλάχος, ο οποίος φανερά συγκινημένος αρχικά είπε ότι δεν είναι σε θέση να κάνει δηλώσεις.

Ωστόσο στη συνέχεια ανέπτυξε τις σκέψεις του για τον τελικό και όσα συνέβησαν: «Το πιστεύαμε, το αξίζαμε το χρυσό μετάλλιο. Το λάθος στο τάιμ άουτ μας χάλασε όλο το μομέντουμ. Φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Θα έρθουν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά αυτή σήμερα ήταν μοναδική. Είναι κάτι που δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μας στοιχειώνει, θα προσπαθήσουμε να το βάλουμε πίσω μας», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Θέλουμε ο κόσμος να μας αγαπήσει, αν το καταφέραμε είναι σπουδαίο. Όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά δεν πετύχαμε το απόλυτο. Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχοιώνει αυτό».

Η επίμαχη φάση για την οποία ζήτησε συγγνώμη ο Βλάχος

Εθνική ομάδαΕθνική ΠόλοΘοδωρής Βλάχοςειδήσεις τώραεθνική Ελλάδας