Αθλητισμός|29.07.2023 14:52
Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου: Έβδομος στον κόσμο στα 50μ. ελεύθερο ο Κριστιάν Γκολομέεβ
NewsroomΟ Κριστιάν Γκολομέεβ κατέλαβε την έβδομη θέση στον τελικό των 50μ. ελεύθερο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Φουκουόκα. Στον πέμπτο σερί τελικό του σε έξι παρουσίες σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ο Γκολομέεβ κολύμπησε σε 21.82 βελτιώνοντας ακόμα περισσότερο τον καλύτερο εφετινό χρόνο του, ο οποίος όμως δεν ήταν αρκετός για να τον βάλει στη μάχη των μεταλλίων.
Παρ' όλα αυτα ο Γκολομέεβ έγραψε ιστορία στην ελληνική κολύμβηση καθώς είναι ο μοναδικός Έλληνας κολυμβητής με πέντε παρουσίες σε τελικό Παγκόσμιου στο ίδιο αγώνισμα.
Διαβάστε ακόμη
- Άμεση ανάλυση για ανασχηματισμό: Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τις ευρείες αλλαγές και η επιχείρηση «καθαρά γαλάζια χέρια»
- Τραμπ: Σε λίγο θα μπορούμε να ανοίξουμε το Ορμούζ, να πάρουμε το πετρέλαιο και να κερδίσουμε μια περιουσία
- Παράνομη «φάρμα» στους Αμπελόκηπους: Τα κλουβιά, ο λαχανόκηπος και η τηλεοπτική εμφάνιση του γνωστού αρχιτέκτονα
- Καβγάς Σδούκου-Σκουρλέτη στον «αέρα» του OPEN: «Την υπόθεση ξεσκέπασε η ΝΔ» - «Κάνετε τα πάντα για να μας γυρίσετε στη χρεωκοπία»