Αθλητισμός|17.03.2019 17:14

Τζιμπρίλ Σισέ: «Να επιστρέψει εκεί που ανήκει ο Παναθηναϊκός»

Newsroom

Στην αγαπημένη του Αθήνα βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο αειθαλής Γάλλος σούπερ σταρ, μίλησε για την αγάπη που τρέφει στο «τριφύλλι», για τον κόσμο του Παναθηναϊκού κι εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι «πράσινοι» μπορούν να επιστρέψουν στο επίπεδο που βρίσκονταν, όταν ήταν εκείνος στην ομάδα.

Ο Γάλλος άσος βρέθηκε στο «Eurohoops Dome» για τον μπασκετικό αγώνα διάσημων που διοργάνωσε η «W.I.N Hellas» και στο περιθώριο της εκδήλωσης μίλησε στο SDNA.

Αναλυτικά μίλησε:

Για το δέσιμό του με την ομάδα: «Είμαι ένα "πράσινο" μέλος, σίγουρα είμαι λίγο στενοχωρημένος με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ομάδα γιατί όταν έφυγα ήταν μία από τις δύο καλύτερες της Ελλάδας. Εμπιστεύομαι όμως τους ανθρώπους και τους παίκτες του κλαμπ».

Για την ανταγωνιστικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος: «Το ελληνικό πρωτάθλημα εξελίσσεται, βλέπετε πως υπάρχουν περισσότερες ομάδες που μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο. Είναι πιο ανταγωνιστικό πλέον και αυτό το κάνει πιο ενδιαφέρον».

Για τη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο Παναθηναϊκός: «Ως οπαδός του Παναθηναϊκού τον θέλω ψηλότερα, με ένα καλύτερο ρόστερ αλλά βρισκόμαστε σε μία δύσκολη περίοδο και αυτό το γνωρίζουμε. Θα χρειαστεί σίγουρα χρόνος για να επανέλθουμε».

Για την παρουσία του στην Αθήνα: «Για μένα η Αθήνα είναι πάντα σπίτι μου, εδώ έχω την ομάδα, έχω φίλους, έχω τους οπαδούς. Στην Αθήνα έχω όλα όσα χρειάζομαι και πάντα θα επιστρέφω εδώ».

Για το «αιώνιο» ντέρμπι: «Ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό είναι η απόλυτη κόντρα, είναι μόνο δύο παιχνίδια σε όλη τη σεζόν και σήμερα είναι ένα από αυτά».

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού: «Με σοβαρή δουλειά και κάποια χρήματα, φυσικά, θα ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει εκεί που ανήκει».

ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακόςSuper League 1Τζιμπρίλ Σισέ