Αθλητισμός|31.07.2023 23:19

Θρίλερ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία: Χάθηκε από τα ραντάρ το αεροπλάνο που μετέφερε την υποψήφια αντίπαλο της ΑΕΚ

Newsroom

Κατά τη διάρκεια της πτήσης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Καζακστάν συναγερμός σήμανε στην Κροατία καθώς, το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας εξαφανίστηκε από τα ραντάρ. Η αποστολή της Ντιναμό ταξίδευε με την πτήση για Καζακστάν, όπου την Τρίτη (1/8) θα αντιμετωπίσει την Αστάνα, στον επαναληπτικό του υπέρ της 4-0, με τον νικητή του ζευγαριού να αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Όπως αναφέρουν κροατικά ΜΜΕ το αεροπλάνο πέταξε πάνω από τη Σερβία και τη Βουλγαρία λίγο πριν εξαφανιστεί από τα ραντάρ πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα. Άμεσα σήμανε συναγερμός καθώς, χρήστες των social media που παρακολουθούσαν την πτήση «πάγωσαν» από την εξέλιξη. Άμεσα, ωστόσο, δόθηκε εξήγηση για το συμβάν και άπαντες ηρέμησαν.

Τυπική διαδικασία η «εξαφάνιση» από τα ραντάρ

Όπως ανέφεραν, πρόκειται για μία τυπική διαδικασία στην Κροατία, η οποία και ακολουθείται για πολλές πτήσεις πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα. Ο λόγος είναι ότι, αυτή η ζώνη, είναι πολύ κοντά στον ουκρανικό εναέριο χώρο. Το αεροπλάνο που μετέφερε τη Ντιναμό εμφανίστηκε ξανά στα ραντάρ μία ώρα αργότερα, όταν και μπήκε στον εναέριο χώρο της Γεωργίας, συνεχίζοντας την πτήση του προς το Καζακστάν.

ειδήσεις τώραChampions LeagueΚροατίαπτήσηΑΕΚΝτινάμο Ζάγκρεμπ