Αθλητισμός|01.08.2023 14:16

Δεκαπέντε μέλη της αποστολής της Ντνίπρο υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση πριν απ' το ματς με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ

Newsroom

Σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ δεκαπέντε μέλη της αποστολής της Ντνίπρο, εκ των οποίων οκτώ ποδοσφαιριστές, παρουσιάζουν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (01/08, 20.30) για τα προκριματικά του Champions League.

Όπως αναφέρει ο Ουκρανός ρεπόρτερ, Βολοντίμιρ Ζβερόβ, επικρατεί συναγερμός στις τάξεις της ουκρανικής ομάδας μετά τη διανυκτέρευση στην Αθήνα καθώς όσοι παρουσιάζουν τα συμπτώματα είναι αμφίβολοι για το ματς. Το ίδιο ρεπορτάζ κάνει λόγο για συμπτώματα και σε μέλη που δεν δείπνησαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος υπάρχει δυσαρέσκεια για τη φιλοξενία στην Αθήνα, καθώς δεν υπήρχαν πετσέτες στα αποδυτήρια μετά την προπόνηση, ενώ το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή άργησε μισή ώρα και αντί να πάρει δρόμο απευθείας για το ξενοδοχείο, έκανε άσκοπες βόλτες.

Οι Ουκρανοί ισχυρόζονται ότι «μας είπαν πως οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν μπλοκάρει το πούλμαν και μετά ότι η καθυστέρηση οφειλόταν στην αστυνομία. Ό,τι συνέβη στην πραγματικότητα, παραμένει μυστήριο. Μετά κάναμε μισή ώρα στον δρόμο παρότι το ξενοδοχείο είναι μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά γιατί το πούλμαν ακολούθησε εντελώς διαφορετικό δρόμο».

Παναθηναϊκόςδηλητηρίασηειδήσεις τώρατροφική δηλητηρίασηChampions League