Αθλητισμός|01.08.2023 15:18

Παναθηναϊκός: «Αυτονόητο ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή μας με τη δηλητηρίαση - Είμαστε στο πλευρό τους»

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με την τροφική δηλητηρίαση που υπέστησαν μέλη της αποστολής της Ντνίπρο αλλά και τα παράπανω που υπήρξαν απ' την ουκρανική πλευρά για τη φιλοξενία στην Αθήνα. Οι Πράσινοι τόνισαν εξαρχής και προς την UEFA και προς την ουκρανική ομάδα πως ουδεμία ευθύνη έχουν για τα συμπτώματα δηλητηρίασης των μελών της Ντνίπρο, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οχτώ ποδοσφαιριστές.

Από την πλευρά του Τριφυλλιού γίνεται λόγος για υπερβολικά «φουσκωμένη» πληροφόρηση του Ουκρανού δημοσιογράφου, ο οποίος πρώτος έγραψε για τα περί «κακής φιλοξενίας». Μάλιστα οι Πράσινοι ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν καμία ευθύνη για όσα προβλήματα επικαλούνται οι Ουκρανοί.

Σχετικά με τα παράπονα για την καθυστέρηση στην αναχώρηση της Ντνίπρο από τη Λεωφόρο το βράδυ μετά την προπόνηση, αυτή είχε να κάνει αποκλειστικά με το σχέδιο της αστυνομίας, που αναφέρει ότι έγινε για την ασφάλειά τους, λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός κατέστησε σαφές πως τόσο στο γήπεδο όσο και στη γενικότερη παρουσία της αποστολής της Ντνίπρο στην Ελλάδα, προσφέρονται όλα όσα πρέπει, όπως συμβαίνει με όλες τις ομάδες. Μάλιστα απ' το Τριφύλλι τονίζουν πως ουδέποτε έχει υπάρξει το παραμικρό παράπονο για τη φιλοξενία. Μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως αναφέρουν οι Πράσινοι, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα εξαιτίας όσων περνά ο ουκρανικός λαός.

Απ' τον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισαν και στη σύσκεψη με τους εκπροσώπους της UEFA πως ούτε γνωρίζουν, ούτε και έχουν εμπλοκή με την υπόθεση της τροφικής δηλητηρίαδης. Όπως έλεγαν απ' τον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να υπάρχει η παραμικρή σκιά και καμία δυνατότητα προσβολής του συλλόγου. Σημείωναν δε απ' το Τριφύλλι πως παρότι πρόκειται για ένα ζήτημα στο οποίο ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία εμπλοκή, βρίκσκεται στο πλευρό της ουκρανικής αποστολής παρέχοντας βοήθεια για ό,τι τυχόν χρειαστεί.

ειδήσεις τώρατροφική δηλητηρίασηΠαναθηναϊκόςChampions League