Αθλητισμός|01.08.2023 19:12

Η Ντνίπρο ετοιμάζει επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA για τη δηλητηρίαση των παικτών της

Newsroom

Επίσημη διαμαρτυρία προς την UEFA ετοιμάζεται να καταθέσει η Ντνίπρο λόγω της τροφικής δηλητηρίασης που υπέστησαν 15 μέλη της ουκρανικής αποστολής κατά την παραμονή της ομάδας στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τα προκριματικά του Champions League.

Σύμφωνα με το κανάλι TaToTake στο Telegram, η ουκρανική ομάδα σκοπεύει να προχωρήσει σε διαμαρτυρία στην UEFA. Το συγκεκριμένο κανάλι ενημέρωσε πως «η Ντνίπρο θα διαμαρτυρηθεί για ακατάλληλη προετοιμασία για τον αγώνα, για κάκιστη οργάνωση από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας και για τη μαζική δηλητηρίαση των παικτών της. Η Ντνίπρο κατανάλωσε νερό και φρούτα που είχαν ετοιμάσει οι γηπεδούχοι στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της νύχτας η μισή ομάδα να αισθανθεί συμπτώματα δηλητηρίασης. Κάποιοι από τους παίκτες έχουν αναρρώσει, όμως κάποιοι από τους βασικούς θα χάσουν τον αποψινό αγώνα».

Απ' τον Παναθηναϊκό τόνισαν απ' την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το θέμα, πως δεν έχουν καμία σχέση με τη δηλητηρίαση που υπέστησαν οι Ουκρανοί, κάτι που επεσήμαναν και στη σύσκεψη με την UEFA το μεσημέρι του αγώνα.

Παναθηναϊκόςειδήσεις τώραUEFAτροφική δηλητηρίασηChampions League