Αθλητισμός|02.08.2023 22:40
Απ' τα πράσινα στα κόκκινα! Συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο
NewsroomΜια ανάσα απ' τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Ο 22χρονος διεθνής μέσος οδεύει προς τους Ερυθρόλευκους καθώς υπάρχει συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς.
Ο Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος το καλοκαίρι του 2022 παραχωρήθηκε αντί 4 εκατ. ευρώ απ' τον Παναθηναϊκό στην Σπόρτινγκ, ετοιμάζεται να επαναπατριστεί για λογαριασμό του μεγάλου αντιπάλου των Πρασίνων. Το πέρασμά του στην Πορτογαλία δεν ήταν επιτυχημένο καθώς έπαιξε μόλις 13 φορές έχοντας συνολικά 314 λεπτά συμμετοχής, ενώ και εφέτος βρίσκεται έξω απ' τα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ.
Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ για τον δανεισμό του Έλληνα μέσου για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι 4 εκατ. ευρώ.
Διαβάστε ακόμη
- «Οι Ευρωπαίοι ίσως δεχτούν στο τέλος έναν περιφερειακό ρόλο στα στενά του Ορμούζ για να αντέξουν την πίεση του Τραμπ»
- Η πρέσβης της Εσθονίας στους τραυματίες όταν βυθίστηκε το σκάφος της Frontex στο Καστελόριζο
- Έκκληση της μητέρας του Κλεομένη: «Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί»
- Εντοπίστηκαν οι μυθικοί «ελέφαντες φαντάσματα» στα υψίπεδα της Αγκόλας - Τι λέει ο εξερευνητής που τους εντόπισε