Αθλητισμός|03.08.2023 12:27

Άνετη νίκη του Τσιτσιπά επί του Ίσνερ στο Λος Κάμπος και πρόκριση στην οχτάδα

Newsroom

Άνετος ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Τζον Ίσνερ, το εμπόδιο του οποίου ξεπέρασε με συνοπτικές διαδικασίες παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Λος Κάμπος στο Μεξικό. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας (νούμερο 5 στον κόσμο) λύγισε τον 38χρονο Αμερικανό (νούμερο114) με 6-2, 6-4 σε 77 λεπτά.

Στην οχτάδα του τουρνουά (ATP 250) όμως έχει μια... επικίνδυνη αποστολή καθώς θα αναμετρηθεί με τον Νικολάς Τζάρι (Νο.28). Ο 27χρονος Χιλιανός άφησε εκτός με 7-6(5), 4-6, 6-4 τον Χάις Μπράουερ και θα προσπαθήσει να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη του σε βάρος του Τσιτσιπά. Συνολικά οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές και ο Τζάρι προηγείται με 2-1 νίκες.

Στο πλευρό του Τσιτσιπά βρέθηκε ξανά ο Μαρκ Φιλιππούσης, καθώς ο πατέρας του Απόστολος Τσιτσιπάς έχει αποφασίσει να μην ακολουθεί πλέον τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα σε κάθε του αγώνα. Φαίνεται ότι η οικογένεια Τσιτσιπά προχωρά σε μια ανανέωση ως προς τον τρόπο που προετοιμάζεται και που προσεγγίζει τα παιχνίδια, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, ο Έλληνας άσος.

ΤένιςΑπόστολος ΤσιτσιπάςΣτέφανος Τσιτσιπάςειδήσεις τώρα