Αθλητισμός|03.08.2023 17:30

Τέλος στο μεταγραφικό σίριαλ με Νίκολα Μίροτιτς: Ανακοινώθηκε απ' την Αρμάνι Μιλάνο

Newsroom

Η Αρμάνι Μιλάνο έριξε τελικά την «βόμβα» και ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς βάζοντας τέλος στο… σίριαλ του καλοκαιριού. Συμβόλαιο μέχρι το 2026 υπέγραψε ο Μαυροβούνιος.

Ο 32χρονος φόργουορντ απασχόλησε τη... μισή Euroleague καταλήγοντας τελικά στην ομάδα του Ετόρε Μεσίνα, όπου θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο εκκρεμεί η αποζημίωσή του από τους Καταλανούς που αναμένεται να είναι υπέρογκη.

Ο 33χρονος παίκτης βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών ομάδων: του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της Μονακό, ενώ ήρθε σε συμφωνία με την Παρτιζάν. Το deal όμως χάλασε καθώς αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές. Εν τέλει επέλεξε την Αρμάνι θέλοντας προφανώς ένα πιο ήρεμο και χαλαρό περιβάλλον για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Νίκολα Μίροτιτς έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο και εξέφρασε την πεποίθησή του πως οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν μπροστά τους μια... απολαυστική σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της σπουδαίας οικογένειας της Αρμάνι Μιλάνο και θέλω να βοηθήσω αυτόν τον εξαιρετικό οργανισμό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν ο κ. Αρμάνι και ο κ. Ντελ' Όρκο. Επίσης, είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω ξανά για τον κόουτς Μεσίνα, τον οποίον είχα συναντήσει όταν ήμουν ένας νέος παίκτης. Είμαι σίγουρος πως όλοι θα απολαύσουμε αυτή τη σεζόν και θα κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας».

Αρμάνι Μιλάνοειδήσεις τώραμπάσκετΝίκολα ΜίροτιτςEuroleague