Αθλητισμός|05.08.2023 12:22

Σοκ στο ισπανικό μπάσκετ: Ο Ρούμπιο ανακοίνωσε πως αποσύρεται για να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία

Newsroom

Σόκαρε το ισπανικό μπάσκετ ο μεγαλύτερος σταρ του αθλήματος στη χώρα. Ο Ρίκι Ρούμπιο ανακοίνωσε πως θέλει να αφήσει στην άκρη το αγαπημένο του άθλημα προκειμένου να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία.

Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος πλέι μέικερ τον Κλίβελαντ Καβαλίαρς με επίσημη τοποθέτηση που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της ισπανικής ομοσπονδίας κάνει ξεκάθαρο πως δεν θα συμμετέχει στην προσπάθεια της χώρας του να κερδίσει ξανά το χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στην Ασία σε λίγες εβδομάδες, ενώ όπως φαίνεται από τα λόγια του δεν σκοπέυει να επιστρέψει στα παρκέ.

«Έχω αποφασίσει να σταματήσω την επαγγελματική μου πορεία για να προσέξω τη ψυχική μου υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία για όλη την υποστήριξη που έλαβα και την κατανόηση της απόφασής μου. Σήμερα το #LaFamilia έχει ακόμα μεγαλύτερο νόημα. Σας ευχαριστώ. Θα ήθελα να ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου, για να αντιμετωπίσω αυτές τις στιγμές. Θα δώσω περισσότερες πληροφορίες όταν έρθει η κατάλληλη ώρα», τόνισε ο ίδιος.

Ρίκι ΡούμπιοΙσπανίαειδήσεις τώραμπάσκετ