Αθλητισμός|09.08.2023 19:37

ΠΑΟΚ: «Κλείδωσε» η μεταγραφή του Αουγκούστο στη Ναντ σύμφωνα με την Equipe

Newsroom

Στην τελική ευθεία οδηγείται η υπόθεση της μεταγραφής του Ντόουγκλας Αουγκούστο στη Ναντ σύμφωνα με δημοσίευμα της L'Equipe. Για συμφωνία ύψους 6 εκατ. ευρώ με τον ΠΑΟΚ μιλούν οι Γάλλοι.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, παίκτης της Ναντ θα γίνει και επίσημα τις επόμενες ώρες ο Βραζιλιάνος χαφ. Σύμφωνα με την έγκυρη L' Equipe, ο χαφ του ΠΑΟΚ θα μεταβεί αύριο (10/08) στη Γαλλία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις καθώς τα «καναρίνια» τα βρήκαν σε όλα με τον Δικέφαλο στα 6 εκατ. ευρώ ευρώ!

Χαρακτηριστικά η ηλεκτρονική έκδοση της γαλλικής εφημερίδας αναφέρει: «Είχε επιτευχθεί κατ' αρχήν συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο αλλά έπρεπε να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί η άφιξη του Βραζιλιάνου μέσου» και στην συνέχεια τονίζεται πως: «Το ποσό της μεταγραφής θα ανέλθει τελικά στα 6.000.000 ευρώ. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αναμένεται στη Ναντ αυτή την Πέμπτη για να περάσει τις ιατρικές του εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιο του με την Ναντ τετραετούς διάρκειας».

ειδήσεις τώραΝαντΠΑΟΚ