Αθλητισμός|11.08.2023 08:10

Στα άκρα Χουάνγκ - Ολυμπιακός: Ζήτησε να φύγει ο Νοτιοκορεάτης, εξοργισμένοι στην ΠΑΕ με τη στάση του

Newsroom

Θέμα με τον Ινμπεόμ Χουάνγκ προέκυψε ξαφνικά στον Ολυμπιακό, διότι ο Νοτιοκορεάτης χαφ ζήτησε να φύγει από την ομάδα δύο χρόνια πριν από την ολοκλήρωση του συμβολαίου του!

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια σημαντική νίκη επί της Γκενκ το βράδυ της Πέμπτης (10/8) στην πρεμιέρα του για τη νέα σεζόν, όμως το κλίμα χάλασε καθώς όλα δείχνουν πως υπάρχει ρήξη στις σχέσεις του Χουάνγκ με τους Πειραιώτες. Κι αυτό διότι ένα από τα πιο σημαντικά περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, ο Ινμπεόμ Χουάνγκ, δημιουργεί θέμα -και μάλιστα σοβαρό- στους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι βρίσκονται στην τελική ευθεία για να κλείσουν το ρόστερ τους για τη σεζόν.

Ο Νοτιοκορετάτης χαφ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο ματς με τη βελγική ομάδα και ο οποίος έχει ούτως ή άλλως χάσει σημαντικό μέρος της προετοιμασίας με ενοχλήσεις στη μέση σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ουσιαστικά απαίτησε να φύγει αμέσως από τους Ερυθρόλευκους!

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν δεχτεί κάποια πρόταση, όμως είναι προφανές πως ο ίδιος κάτι έχει στα χέρια του, παρότι στην παρούσα φάση -λόγω συμβολαίου- δεν έχει δικαίωμα να συνομιλεί με άλλους συλλόγους χωρίς τη συγκατάθεση των Πειραιωτών.

Το συγκεκριμένο... στόρι έρχεται σε μια κακή συγκυρία για τους Πειραιώτες, οι οποίοι φορτσάρουν για την κάλυψη όλων των κενών του ρόστερ τους. Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση θα πάρει το δρόμο για το... νομικό τμήμα της ΠΑΕ.

ειδήσεις τώραΟλυμπιακός