Αθλητισμός|12.08.2023 20:00

Το «αντίο» των οπαδών της Μαρσέιγ στον Μιχάλη Κατσούρη – Τα πανό που αναρτήθηκαν στο «Βελοντρόμ»

Newsroom

Με συγκινητικά πανό στο «Βελοντρόμ» αποχαιρέτησαν οι οπαδοί της Μαρσέιγ τον Μιχάλη Κατσούρη που δολοφονήθηκε κατά την αιματηρή επίθεση χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε βαρύ κλίμα η πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος

Στο γήπεδο Βελοντρόμ, την έδρα της Μαρσέιγ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Μασσαλών με τη Ρεμς για την πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος, οι οπαδοί των γηπεδούχων που είναι αδελφοποιημένοι με τους φίλους της ΑΕΚ, αποχαιρέτησαν με πανό τον Μιχάλη Κατσούρη.

Η Μαρσέιγ άρχισε με νίκη τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν της Ligue 1 λίγες ημέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Βελοντρόμ στις 15 Αυγούστου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Ολιμπίκ επιβλήθηκε 2-1 της Ρεμς στη Μασσαλία. Ο Ίτο «πάγωσε» το Βελοντρόμ στο 9ο λεπτό, ωστόσο η Μαρσέιγ ισοφάρισε στο 22΄ με τον Ουναχί, ενώ πήρε τους τρεις βαθμούς με το γκολ του Βιτίνια στο 72΄. Αρνητικό σημείο του αγώνα για τη Μαρσέιγ ήταν ο τραυματισμός του Μουζ που αντικαταστάθηκε στο 51ο λεπτό.

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Μαρθελίνο, χρησιμοποίησε τους: Πάου Λόπεθ, Ζιγκό, Κλος, Μπεμπά, Ουναχί (83΄ Γκεντουζί), Λόντι, Κοντογκμπιά, Ρονζιέ (67΄ Βερετού), Βιτίνια (83΄ Χαρίτ), Μουζ (51΄ Σαρ), Εντιαγέ (67΄ Ομπαμεγιάνγκ).

οπαδοίΡεμςΑΕΚΝέα Φιλαδέλφειαοπαδική βίαΜαρσέιγειδήσεις τώραLigue 1