Αθλητισμός|14.08.2023 15:10

ΠΑΟΚ: Συναγερμός στην Τούμπα ενόψει Χάιντουκ - Κίνδυνος τιμωρίας στα πλέι οφ

Newsroom

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ενόψει της επικείμενης ρεβάνς με τη Χάιντουκ Σπλιτ στην Τούμπα (17/8, 20:30) για το Conference προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει τιμωρία στον σύλλογο.

Ειδικότερα, επιτετραμμένοι της UEFA διεμήνυσαν στον Μάκη Γκαγκάτση πως οι επαναλαμβανόμενες τιμωρίες για χρήση πυρσών, κροτίδων και λέιζερ, ενδεχομένως να φέρουν τον Δικέφαλο αντιμέτωπο με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών σε ολόκληρη την Τούμπα και όχι μόνο στη Θύρα 4 εφόσον συμβεί κάτι στο προσεχές παιχνίδι ενάντια στους Κροάτες.

Υπενθυμίζεται πως οι «ασπρόμαυροιέχουν ήδη τιμωρηθεί με πρόστιμο 60.000 ευρώγια όσα καταγράφηκαν από τον διαιτητή και τον παρατηρητή στην αναμέτρηση κόντρα στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (27/7) αναφορικά με χρήση βεγγαλικών, λέιζερ, ρίψη αντικειμένων και υβριστικών πανό. Στην ποινή αναγράφεται και η διεξαγωγή ενός αγώνα με κλειστή τη Θύρα 4, ωστόσο αυτό το σκέλος έχει ανασταλτικό χαρακτήρα για δύο χρόνια.

Η κατάσταση αυτή κρατά σε επαγρύπνηση τους ιθύνοντες της ΠΑΕ που κάνουν συσκέψεις με τους επικεφαλής της ασφάλειας, για την περιφρούρηση της Τούμπας και την εξασφάλιση πως το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα στερηθεί την παρουσία του κόσμου του στα επόμενα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Μάλιστα, από τη Μικράς Ασίας αναμένεται να γίνει κάλεσμα μέσω σχετικής ανακοίνωσης πριν από το παιχνίδι κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ προκειμένου να αντιληφθεί ο καθένας -ξανά- τη σημασία της ομαλής τέλεσης και παρακολούθησης του αγώνα, καθώς ακόμη και ένας πυρσός, μία κροτίδα ή χρήση λέιζερ μπορεί να φέρει βαρύ πέλεκυ για τον ΠΑΟΚ σε μία καθοριστική στιγμή, πριν τα play-off του Europa Conference League.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διάθεση των εισιτηρίων για τη σπουδαία ρεβάνς της Τούμπας θα ξεκινήσει -διαδικτυακά- το πρωί της προσεχούς Τετάρτης (16/8).

Europa Conference LeagueΠΑΟΚειδήσεις τώραοπαδοί