Αθλητισμός|15.08.2023 20:24

Επίσημα στην Αλ Χιλάλ ο Νεϊμάρ με mega deal - 200 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια, ιδιωτικό αεροπλάνο και 500.000 ευρώ για κάθε post που θα διαφημίζει τη Σαουδική Αραβία!

Newsroom

Η Αλ Χιλάλ ανακοίνωσε με επισημότητα και με ένα εντυπωσιακό βίντεο τη μεγάλη μεταγραφή του Νεϊμάρ. Οι Σαουδάραβες ανακοίνωσαν το «mega deal», μια απ' τις μεγαλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να λέει on camera: «Είμαι εδώ στη Σαουδική Αραβία, είμαι στην Αλ Χιλάλ».

Ο Νεϊμάρ υπέγραψε διετές συμβόλαιο το οποίο είναι κάτι περισσότερο από πλουσιοπάροχο. Το deal ανάμεσα στους Σαουδάραβες και την Παρί Σεν Ζερμέν έκλεισε στα 90 εκατ. ευρώ συν κάποια μπόνους στόχων. Από την πλευρά του, ο 31χρονος αστέρας θα λάβει περί τα 200 εκατ. ευρώ στη διάρκεια της διετίας, ενώ με τα μπόνους και τις εμπορικές συμφωνίες το deal μπορεί να εκτοξευτεί μέχρι και τα 300 εκατομμύρια!

Πέραν των χρημάτων ο Νεϊμάρ, θα έχει στη διάθεσή του ένα ιδιωτικό αεροπλάνο (!), όπως συμβαίνει και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ για κάθε νίκη της Αλ Χιλάλ θα εισπράττει 80.000 ευρώ, ενώ θα κερδίζει 500.000 ευρώ για κάθε story ή post που θα ανεβάζει στα προσωπικά του social media προωθώντας τη Σαουδική Αραβία.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ο παλιός άσος της Μπαρτσελόνα προστίθεται σε ένα ρόστερ που διαθέτει ήδη τους Καλιντού Κουλιμπαλί, Ρούμπεν Νέβες, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μάλκομ και προπονητή τον Πορτογάλο, Ζόρζε Ζεσούς.

Οι Παριζιάνοι είχαν αγοράσει τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα αντί 222 εκατ. ευρώ, το οποίο αποτελεί μέχρι σήμερα ρεκόρ μεταγραφής. Με την Παρί μέτρησε 173 εμφανίσεις, 118 γκολ, 77 ασίστ και κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, δυο League Cup και τέσσερα Super Cup.

Παρί Σεν ΖερμένΝεϊμάρΣαουδική ΑραβίαΑλ Χιλάλειδήσεις τώρα