Αθλητισμός|18.03.2019 20:36

Όταν ο Michael Jordan είπε το περίφημο «I'm back» (vids)

Γιάννης Πολίτης

I'm back. Δύο λέξεις που έχουν τη δική τους ιστορία. Και αυτό γιατί ακούστηκαν από το στόμα του κορυφαίου παίκτη που αγωνίστηκε στο NBA. Ο λόγος φυσικά για τον Μάικλ Τζόρνταν ο οποίος μία μέρα σαν και αυτή πριν από 24 χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει στα παρκέ του «μαγικού κόσμου» με σκοπό να οδηγήσει για ακόμα μία φορά τους αγαπημένους του Chicago Bulls στη Γη της Επαγγελίας.

Ακόμα και στην επιστροφή του στην ενεργό δράση ο Air πρωτοτύπησε καθώς ανακοίνωσε την επιστροφή του μέσα από ένα φαξ που έστειλε ο ατζέντης του στα ΜΜΕ.

Στο πρώτο του παιχνίδι απέναντι στους Πέισερς είχε 7/28 σουτ και αγωνίστηκε με το νούμερο «45». Ο Μάικλ πήρε την ομάδα του από το χέρι και την οδήγησε στα playoffs. Μάλιστα τότε αποφάσισε να φορέσει εκ νέου το αγαπημένο του «23» αποδεχόμενος την πρόκληση του γκαρντ των Ορλάντο Μάτζικ Νικ Άντερσον ο οποίος είχε πει ότι ο Τζόρνταν ήταν πιο εκρηκτικός φορώντας το «23».

Η σύνεχεια είναι γνωστή. Κατέκτησε με τους Μπουλς άλλα τρία πρωταθλήματα (1996-1998) μέχρις ότου αποσυρθεί ξανά για να επιστρέψει για την τελευταία παράσταση με τη φανέλα των Washington Wizards.

Michael JordanNBA