Μετά το Euro στοχεύει και στο Μουντιάλ η Εθνική γυναικών της Αγγλίας - Απέκλεισε την Αυστραλία και θα παίξει για το τρόπαιο με την Ισπανία
NewsroomΗ Αγγλία επικράτησε 3-1 της Αυστραλίας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό της διοργάνωσης γκρεμίζοντας τα όνειρα της συνδιοργανώτριας του Μουντιάλ. Στον τελικό η Αγγλία θα αναμετρηθεί με την Ισπανία που απέκλεισε τη Σουηδία.
Η Έλα Τουν άνοιξε στο 36ο λεπτό το σκορ παγώνοντας τους 75.784 φιλάθλους που βρέθηκαν στο Stadium Australia στο Σίδνεϊ, αλλά η αρχηγός της Αυστραλίας Σαμ Κερ ισοφάρισε με ένα εκπληκτικό σουτ από 25 μέτρα στο 64ο λεπτό.
Επτά λεπτά αργότερα η άμυνα της Αυστραλίας απέτυχε να διώξει μια ψηλή μπαλιά και η Λόρεν Χεμπ έγραψε το 2-1, ενώ η Αλέσια Ρούσο ήταν εκείνη, τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για να στείλει τις πρωταθλήτριες Ευρώπης στον τελικό της Κυριακής (20/8).
- Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
- Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
- Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
- Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας