Μετά το Euro στοχεύει και στο Μουντιάλ η Εθνική γυναικών της Αγγλίας - Απέκλεισε την Αυστραλία και θα παίξει για το τρόπαιο με την Ισπανία
NewsroomΗ Αγγλία επικράτησε 3-1 της Αυστραλίας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό της διοργάνωσης γκρεμίζοντας τα όνειρα της συνδιοργανώτριας του Μουντιάλ. Στον τελικό η Αγγλία θα αναμετρηθεί με την Ισπανία που απέκλεισε τη Σουηδία.
Η Έλα Τουν άνοιξε στο 36ο λεπτό το σκορ παγώνοντας τους 75.784 φιλάθλους που βρέθηκαν στο Stadium Australia στο Σίδνεϊ, αλλά η αρχηγός της Αυστραλίας Σαμ Κερ ισοφάρισε με ένα εκπληκτικό σουτ από 25 μέτρα στο 64ο λεπτό.
Επτά λεπτά αργότερα η άμυνα της Αυστραλίας απέτυχε να διώξει μια ψηλή μπαλιά και η Λόρεν Χεμπ έγραψε το 2-1, ενώ η Αλέσια Ρούσο ήταν εκείνη, τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για να στείλει τις πρωταθλήτριες Ευρώπης στον τελικό της Κυριακής (20/8).
- Η Σούδα που συνιστά κίνδυνο για την Ελλάδα, η οργή του νομικού κόσμου για τον Γεραπετρίτη και ο Τσίπρας που «ψαρεύει» σε πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ
- Πόλεμος στο Ιράν: Ο Τραμπ ενώπιον των αντιφάσεων του
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη στη Βουλή: Τι είπε για οικονομία, άμυνα και μεταναστευτικό - Οι αιχμηρές αναφορές στους… πατριώτες της φακής
- Το «αύριο» της κρίσης: Γιατί η επιχείρηση ΗΠΑ-Ισραήλ μπορεί να γεννήσει νέους κύκλους αίματος