Αθλητισμός|19.08.2023 16:00

Ο Τζιμπρίλ Σισέ καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση σε αγώνα μεταξύ Λίβερπουλ και Γιουβέντους κάτω των 16 ετών!

Newsroom

Ρατσιστική επίθεση κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα κάτω των 16 ετών κατήγγειλε ο Τζιμπρίλ Σισέ. Σύμφωνα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, στην αναμέτρηση επιπέδου U16 της Λίβερπουλ με τη Γιουβέντους για το τουρνουά Next Generation Trophy ένας παίκτης του ιταλικού συλλόγου αποκάλεσε «νέγρο» έναν νεαρό ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

«Γιουβέντους καλύτερα να κάνεις κάτι ΤΩΡΑ. Αυτό δεν είναι αποδεκτό. Ως εδώ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ εναντίον της Γιουβέντους U16 (ο γιος μου έπαιζε εκεί) ένα παιδί από τη Γιουβέντους αποκάλεσε ένα άλλο από τη Λίβερπουλ "νέγρο". Το staff της Λίβερπουλ χρειάστηκε να σταματήσει το παιχνίδι. Γιουβέντους, τι θα κάνεις τώρα; Είναι κρίμα. Ένα 15χρονο παιδί. Η Γιουβέντους πρέπει να ενεργήσει αποφασιστικά και τώρα. Ντροπή», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Σισέ.

Σύμφωνα με την «Il Mattino», ο προπονητής της Γιουβέντους U16 πήγε στα αποδυτήρια τον παίκτη που έκανε τη ρατσιστική επίθεση προκειμένου να τον νουθετήσει για να ζητήσει προσωπικά συγγνώμη από το θύμα.

ποδόσφαιροΤζιμπρίλ Σισέρατσιστικά σχόλιαειδήσεις τώρα