Αθλητισμός|20.08.2023 20:15

Μεγάλη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί της Κηφισιάς σε δύο δόσεις με εκτελεστή τον Κόντε

Newsroom

Σε ένα ματς που άρχισε το βράδυ του Σαββάτου (19/8) και τελείωσε το απόγευμα της Κυριακής (20/8) -περίπου 24 ώρες αργότερα λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος σε έναν πυλώνα- ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με 3-0 της νεοφώτιστης Κηφισιάς στους Ζωσιμάδες. Ηταν μια ιδανική πρεμιέρα στη Super League για την ομάδα του Θανάση Στάικου σε αντίθεση με την ομάδα των βορείων προαστίων που υπέστη μια βαριά ήττα. 

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Γιαννιώτες ήταν ο άτυχος της περασμένης διετίας (λόγω σοβαρών τραυματισμών) Πέδρο Κόντε, ο οποίος πέτυχε δύο απ' τα τρία γκολ της ομάδας (ένα με πέναλτι το Σάββατο κι ένα με φάουλ την Κυριακή), ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γκάρο στις καθυστερήσεις.

Ο Κόντε άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι στο 31', ενώ διαμόρφωσε το 2-0 στο 53' με εκτέλεση φάουλ. Το τελικό 3-0 πέτυχε ο Γκάρο με κεφαλιά στο 90+8' κι ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιζε με παίκτη λιγότερο απ' το 82' λόγω αποβολής του Καραχάλιου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Κιάκος (43’ Τσαούσης), Εραμούσπε, Παντελάκης, Τζίνο, Καραχάλιος, Ριένστρα (74’ Λιάσος), Τζίμας (83’ Γκάρο), Παμλίδης, Κόντε (84’ Ροσέρο).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Αναστασίου): Κρίστινσον, Σάκιτς, Λούμορ (88’ Ιπαλίμπο), Βαφέας, Τσάπαν, Ιπαλίμπο (46’ Μπαρμπόσα), Αντούνες (83’ Πρίτσας/90’+9’), Αντερέγκεν (46’ Νίνης), Οζέγκοβιτς, Μασούρας, Τετέι.

ΠΑΣ ΓιάννιναSuperLeagueΚηφισιάειδήσεις τώρα