Αθλητισμός|20.08.2023 21:50

Super League: Ο Νέιρα λύτρωσε στο 91' τον ΟΦΗ που νίκησε με 3-2 τον Άρη σε τρομερό ματς!

Newsroom

Επειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πέντε γκολ, δύο δοκάρια και μπόλικο σασπένς, ο ΟΦΗ νίκησε στο «Θ. Βαρδινογιάννης» τον Άρη με 3-2 στην πρεμιέρα της Super League.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με τα γκολ του Ντίκο στο 10’ και του Θοράρινσον στο 38’, αλλά οι Θεσσαλονικείς έβγαλαν αντίδραση ισοφαρίζοντας με τα τέρματα του Μορόν (40’) και του Φαμπιάνο (68’). Ωστόσο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νέιρα χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο Άρης έμεινε με τις... εντυπώσεις και τα δύο δοκάρια του Πάλμα! Ωστόσο η ομάδα της Θεσσαλονίκης πληγώθηκε ξανά στο φινάλε μετά τον αποκλεισμό απ' την Ντιναμό Κιέβου στο Βουκουρέστι.

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Λάρσον, Θοράρινσον (83’ Αμπάντα), Βούρος, Καρώ (76’ Πασαλίδης), Λαμπρόπουλος, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Μπάκιτς (83’ Νέιρα), Τοράλ (61’ Μόσκερα), Ντικό (76’ Φελίπε).

Άρης (Τερζής): Χουτεσιώτης, Φερράρι, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Εμβοντό (46’ Ντουκουρέ), Ρουπ (80’ Τζούρασεκ), Νταρίντα (90’+3’ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα, Κάρλσον (80’ Ζαμόρα), Μορόν.

Αστέρας ΤρίποληςSuperLeagueειδήσεις τώραΠΑΟΚ