Αθλητισμός|19.03.2019 12:47

Θανάσης Γιαννακόπουλος: Συλλυπητήρια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Newsroom

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο, αναφερόμενη με θερμά λόγια στον παράγοντα, που αφιέρωσε τη ζωή του στον αθλητισμό και στον σύλλογό του, τον Παναθηναϊκό, που υπηρέτησε πιστά επί σειρά δεκαετιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου. Το πάθος του και η αγνή αγάπη του για την ομάδα του, η ευγένεια και η προσφορά του, θα λείψουν όχι μόνο από τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και από την κοινωνία. Καλό Παράδεισο...».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

«Ο ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και στην οικογένειά του τα ειλικρινή του συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...»

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το στίγμα του για το πάθος και τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο έδειχνε την αγάπη του για την ομάδα του, αλλά και γιατί μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσαν για δεκαετίες πολύ σημαντικούς παράγοντες στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και για τον επιχειρηματικό κόσμο. Καλό ταξίδι...

ΠαναθηναϊκόςΘανάσης ΓιαννακόπουλοςΠΑΕ ΠΑΟΚ