Αθλητισμός|24.08.2023 10:55

Πένθος στον ΠΑΟΚ: Έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη

Newsroom

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ η είδηση πως έφυγε από τη ζωή η σύζυγος του Άγγελου Αναστασιάδη, Βιβή.

Η Βιβή Κηπουρού άφησε την τελευταία της πνοή στο Ωνάσειο έπειτα από μια γενναία «μάχη» που έδωσε. Η σύζυγος του παλαίμαχου άσου, άλλοτε προπονητή της ομάδας και πλέον αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς πριν από λίγα χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε κι από άλλα προβλήματα υγείας.

Στο πλευρό της, όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι και την τελευταία στιγμή, βρισκόταν ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή του Δικεφάλου στη Σκωτία προκειμένου να είναι δίπλα στη σύζυγό του.

Η είδηση της απώλειας της Βιβής Κηπουρού βύθισε στο πένθος την οικογένεια του ΠΑΟΚ, που στέκεται στο πλευρό του Άγγελου Αναστασιάδη σε αυτήν τη δύσκολη προσωπική στιγμή.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Βιβής Κηπουρού, που μετά απο γενναίες και πολύχρονες μάχες, έφυγε σήμερα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την ασπρόμαυρη οικογένεια. Η Βιβή υπήρξε θρυλική μορφή στις κερκίδες της Τούμπας, με πλούσια παρουσία και φυσικά πάντα διακριτικά δίπλα στον Άγγελο Αναστασιάδη, στον οποίο ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για την μεγάλη του απώλεια. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου Βιβή! Καλό ταξίδι...» ανέφερε στο μήνυμά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚΑγγελος Αναστασιάδηςειδήσεις τώραθάνατος