Αθλητισμός|24.08.2023 15:10

Μεταγραφική «βόμβα» από το Sky Sports: Προφορική συμφωνία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Newsroom

Θα γίνει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ο πρώτος Έλληνας παίκτης που θα φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky Sports ο διεθνής γκολκίπερ ήρθε σε προφορική συμφωνία με τους Κόκκινους Διαβόλους για συμβόλαιο μέχρι το 2028. Κι αν υλοποιηθεί η μεταγραφή θα πρόκειται για μια απ' τις σημαντικότερες μετακινήσεις όλων των εποχών για το ελληνικό ποδόσφαιρο δεδομένου του τεράστιου brand της Γιουνάιτεντ.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή της Μπενφίκα Ρόγκερ Σμιτ, θέλει να αποχωρήσει από τους Αετούς και όλα δείχνουν πως οδεύει ολοταχώς για την Premier League. Ήδη έχει συμφωνήσει με τη Γιουνάιτεντ, ενώ απ' την πλευρά της η Μπενφίκα ζητεί περίπου 15 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 29χρονο γκολκίπερ. Πάντως η αγγλική ομάδα ακόμα δεν έχει καταθέσει την πρότασή της προς τους Πορτογάλους.

Ο Βλαχοδήμος παίζει στην Μπενφίκα από το 2018 έχοντας καταγράψει 225 συμμετοχές. Ωστόσο στο τελευταίο ματς με την Εστρέλα Αμαδόρα βρέθηκε εκτός αποστολής καθώς είχε καυγά με τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος τον έθεσε στο περιθώριο.

Premier LeagueΜπενφίκαΟδυσσέας ΒλαχοδήμοςΜάντσεστερ Γιουνάιτεντειδήσεις τώρα