Αθλητισμός|25.08.2023 23:30

Super League: Όλα μηδέν στο Αγρίνιο μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΣ Γιάννινα - Το VAR χρειάστηκε 6 λεπτά για την πιο δύσκολη φάση του ματς

Newsroom

Χωρίς γκολ (0-0) τελείωσε το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο για τη 2η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι που έπαιξαν για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα (η πρεμιέρα τους με την ΑΕΚ αναβλήθηκε) πήραν τον πρώτο τους βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά το 3-0 επί της Κηφισιάς παρέμειναν αήττητο παιρνόντας από μια δύσκολη έδρα.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις κι ό,τι πήγαινε προς το τέρμα το αναλάμβαναν οι δύο τερματοφύλακες.Ουσιαστικά η πιο ενδιαφέρουσα αλλά και δύσκολη φάση του αγώνα έγινε στο 64' με τον Παναιτωλικό να αγγίζει το γκολ με τον Καρέλη. Η μπάλα απομακρύνθηκε οριακά πάνω στη γραμμή (δεν υπάρχει ξεκάθαρο τηλεοπτικό πλάνο), ενώ αμέσως μετά στην εξέλιξη της φάσης ο ΠΑΣ Γιάννινα έβγαλε την κόντρα επίθεση και σκόραρε με τον Γκάρο.

Οι Αγρινιώτες διαμαρτύρονταν διότι δεν μέτρησε το δικό τους γκολ φωνάζοντας παράλληλα και για οφσάιντ του ΠΑΣ. Σε μια ομολογουμένως δύσκολη φάση, το VAR ανέλαβε δράση αλλά χρειάστηκαν έξι λεπτά για να ληφθεί η απόφαση καθώς αρχικά εξετάστηκε αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος του ΠΑΣ Γιάννινα και στη συνέχεια αν υπήρχε οφσάιντ προτού σκοράρει ο Γκάρο. Η φάση έγινε στο 64' και ο διαιτητής ανακοίνωσε την απόφαση στο 70' (!) ακυρώνοντας το τέρμα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αν άξιζε κάτι απ' το παιχνίδι ήταν σίγουρα αυτή η διπλή φάση του 64' και η αναμονή μέχρι το 70'...

Παναιτωλικός: Καπίνο, Λιάβας (72' Μπακάκης), Ντουάρτε, Μλάντεν, Μάλης, Σίλβα (72' Ανιόρ), Τσιγγάρας, Μπαλντασάρα, Πέρες, Ντίαζ (85' Σενγκέλια), Καρέλης (85' Πέντρο).

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Παμλίδης (79' Ροσέρο), Τζίμας (90+4' Μπάλαν), Μπατίστ (58' Γκάρο).

ΠΑΣ Γιάννιναειδήσεις τώραSuperLeagueΠαναιτωλικός