Αθλητισμός|26.08.2023 21:59

Άνετος Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα - Νίκησε 3-0 τον Βόλο με ευρύ ροτέισον και γκολ των Τσέριν, Ιωαννίδη και Βέρμπιτς

Newsroom

Κυριαρχικός και άνετος ήταν ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του στη Super League. Οι Πράσινοι παρά το ευρύ ροτέισον ενόψει και της ρεβάνς με την Μπράγκα την Τρίτη (29/8) για τα πλέι οφ του Champions League, επικράτησαν 3-0 του Βόλου στη Λεωφόρο και άρχισαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Με ένα γρήγορο γκολ του Τσέριν νωρίς στο ματς, ένα δεύτερο του Ιωαννίδη πριν από το τέλος του ημιχρόνου κι ένα τρίτο του Βέρμπιτς στο β' ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετικά τη δουλειά του καθώς και δεν επιβαρύνθηκε με κούραση και πήρε τους τρεις βαθμούς χωρίς να πιεστεί.

O Παναθηναϊκός έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο ματς καθώς με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών άνοιξε το σκορ. Στο 11' ο Τσέριν άλλαξε ωραία με τον Παλάσιος, ο οποίος σέντραρε από δεξιά. Ο Κρούζλιακ έκανε λανθασμένη απομάκρυνση, η μπάλα προσέκρουσε στο σώμα του Σιέλη και στρώθηκε στον Τσέριν, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι Πράσινοι συνέχισαν να πιέζουν κι αφού δημιούργησαν κι άλλες απειλητικές καταστάσεις στην περιοχή του Βόλου, σκόραραν για δεύτερη φορά πριν απ' το φινάλε του ημιχρόνου. Στο 37' ο Μπερνάρ εκτέλεσε κόρνερ και ο Ιωαννίδης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έκανε διαχείριση ενόψει και της ρεβάνς με την Μπράγκα. Ο Γιοβάνοβιτς ξεκούρασε τους Ρουμπέν Πέρεθ και Παλάσιος αντικαθιστώντας τους με τον Αράο και τον Αϊτόρ. Ο μεν πρώτος έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, ο δε δεύτερος επανήλθε σε αγώνα πρωταθλήματος δέκα μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το Τριφύλλι διατήρησε τον έλεγχο στο ματς φτάνοντας στην επίτευξη κι ενός τρίτου γκολ. Στο 74' ο Κώτσιρας σέντραρε από τα δεξιά και ο Βέρμπιτς με κεφαλιά πέτυχε το 3-0.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον (70’ Πάλμερ Μπράουν), Ρουμπέν (46’ Αράο), Τσέριν, Μπερνάρ (81’ Τζούριτσιτς), Παλάσιος (46’ Αϊτόρ), Βέρμπιτς, Ιωαννίδης (58’ Σπόραρ).

Βόλος: Σιαμπάνης, Άλχο, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα (67’ Κίτσος), Τσοκάνης (81’ Μεταξάς), Γκλάβτσιτς (46’ Μπαριέντος), Ντέλετιτς, Κόμπα, Μαχαίρας (67’ Τάχατος), Μραζ (46’ Μωραΐτης).

Βόλος ΝΠΣειδήσεις τώραΠαναθηναϊκόςSuperLeague