Αθλητισμός|27.08.2023 21:59

Με ηγέτη και σκόρερ τον Καρλίτος η Λαμία νίκησε τον Άρη, που ψάχνει προπονητή - Παραιτήθηκε ο Τόλης Τερζής

Newsroom

Λαμπρός Καρλίτος οδηγεί τη Λαμία στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Super League. Ο Ισπανός επιθετικός σκόραρε στο 38' και χάρισε στην ομάδα της Φθιώτιδας το τρίποντο (1-0) απέναντι στον προβληματικό Άρη, που πλέον βρίσκεται και σε αναζήτηση προπονητή. Ο Τόλης Τερζής μετά τη δεύτερη σερί ήττα της ομάδας του που ακολούθησε του αποκλεισμού απ' την Ντιναμό Κιέβου, υπέβαλλε την παραίτησή του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης. Φαβορί για να αναλάβει είναι ο Άκης Μάντζιος.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου εκμεταλλεύτηκε μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε, σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς που ήταν φλύαροι και αναποτελεσματικοί. Στο 37' ο Τσιλούλης και ο Σλίβκα συνεργάστηκαν, η μπάλα έφτασε στον Καρλίτος, ο οποίος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 1-0.

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Τόλης Τερζής ενημέρωσε τη διοίκηση του Άρη ότι παραιτείται. Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πάει καλύτερα και της εύχομαι καλή συνέχεια».

Λαμία: Κοσέλεφ, Σαραμαντάς, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παούλαβετς, Στάνκο (76’ Τζανδάρης), Νούνιες (87’ Βασιλαντωνόπουλος), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (62’ Τόσιτς), Καρλίτος (76’ Λόνγκο), Τσιλούλης (62’ Ακούνια).

Άρης: Χουτεσιώτης, Φερράρι, Φαμπιάνο, Μοντόγια (75’ Οντουμπάτζο), Μπράμπετς, Νταρίντα (83’ Ζαμόρα), Τζούρασεκ (46’ Ντουκουρέ), Ρουπ (74’ Πάβιτσιτς), Κάρλσον, Μενέντες (83’ Χριστοδουλόπουλος), Μορόν.

Λαμία ΠΑΕειδήσεις τώραΑρηςSuperLeagueΤόλης Τερζής