Αθλητισμός|01.09.2023 13:56

Καλούνται για εξηγήσεις από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων η ΕΕΑ και ο Νίκος Τζουλάκης για παραβίαση προσωπικών δεδομένων των υιών Σαββίδη

Newsroom

Αντιμέτωπος με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έρχεται ο πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού Νίκος Τζουλάκης και τα μέλη της για παραβίαση προσωπικών δεδομένων των υιών του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργου και Νίκου.

Υποκαθιστώντας τον ρόλο της Δικαιοσύνης, η ΕΕΑ υπέπεσε προ μηνών σε γκάφα ολκής προχωρώντας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων των υιών του Ιβάν Σαββίδη. Οι Γιώργος και Νίκος Σαββίδης στράφηκαν νομικά με μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων εναντίον της επιτροπής και συγκεκριμένα του προέδρου, Νίκου Τζουλάκη ο οποίος υπέγραψε το σχετικό έγγραφο.

Έρχεται πλέον η αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και βγάζει στη σέντρα την ΕΕΑ και τον πρόεδρο της Επιτροπής, κ.Τζουλάκη, ζητώντας εξηγήσεις, στο πλαίσιο εξέτασης για παραβίαση διατάξεων της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Από πλευράς ΠΑΟΚ εξαρχής υποστήριζαν πως το έγγραφο της ΕΕΑ περιελάμβανε ανυπόστατες πληροφορίες, βασιζόμενο σε λάθος γεγονότα, αντιλαμβανόμενοι προφανώς ότι πρόκειται για μια πράξη εκδικητικότητας απέναντι στην οικογένεια Σαββίδη και του οργανισμού του ΠΑΟΚ για το γεγονός ότι πρωτοστάτησαν στη διαπόμπευση Αυγενάκη, Τζουλάκη, Μαρούπα, Αρκούδη και των λοιπών εμπλεκομένων στην περιβόητη υπόθεση της δήθεν πολυϊδιοκτησίας που κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος.

Η ουσία είναι πως από εκεί που η ΕΕΑ είχε τον ρόλο του διώκτη, τώρα θα πάρει ρόλο διωκόμενου, καλούμενη να δώσει εξηγήσεις για πράξεις και ενέργειες που δεν τιμούν μια επιτροπή που θα έπρεπε να έχει έναν τελείως διαφορετικό ρόλο.

Γιώργος ΣαββίδηςΕπιτροπή Επαγγελματικού ΑθλητισμούΠΑΟΚΝικόλαος ΤζουλάκηςΙβάν Σαββίδηςειδήσεις τώρα