Αθλητισμός|01.09.2023 23:00

Ιστορική πρώτη νίκη για την Κηφισιά στη Super League - Επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου στη Λαμία

Newsroom

Η Κηφισιά πανηγύρισε την ιστορική πρώτη νίκη της στη Super League κι έδειξε ότι δεν θα είναι εύκολο θύμα μολονότι νεοφώτιση. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου στο δημοτικό στάδιο της Λαμίας, το οποίο χρησιμοποίησε ως έδρα διότι ακόμα το γήπεδο της Καισαριανής δεν είναι έτοιμο, και κράτησε την ομάδα του Περιστερίου στην ουρά της βαθμολογίας και στους μηδέν βαθμούς...

Η Κηφισιά είχε δοκάρι στο 34' με τον Οζέγκοβιτς, ο οποίος έριξε προειδοποιητική βολή. Στο 37' άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες καθώς ο Ντε Μποκ ανέτρεψε τον Οζέγκοβιτς στο όριο της μεγάλης περιοχής. Ο διαιτητής τιμώρησε με κόκκινη κάρτα τον παίκτη του Ατρόμητου, ενώ στην εκτέλεση του φάουλ, ο Οζέγκοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το 2-0 διαμορφώθηκε για την Κηφισιά στο 69' με ένα καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ έξω απ' την περιοχή του Παπασάββα.

Στο 90' ο Ατρόμητος κατόρθωσε να μειώσει στο σκορ από στατική φάση. Ο Αθανασίου εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω απ' την περιοχή, ο Κρίστινσον απέκρουσε ασταθώς και ο Ασεβέδο πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε από κοντά για το 2-1. Ήταν μια εξαιρετικά οριακή φάση καθώς το VAR χρειάστηκε τρία λεπτά για να αποφασίσει ότι ο σκόρερ δεν ήταν σε θέση οφσάιντ.

Κηφισιά (Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Τσάπαν (66' Μποτία), Λούμορ, Παπασάββας, Πέιος (66' Αντούνες), Μπαρμπόσα (74' Αντερέγκεν), Ίλιεφ (82' Νίνης), Μπιφούμα (74' Σάκιτς), Οζέγκοβιτς.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Μαρκετζάνι, Φριντζόνσον, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (65' Κεσχρίντα), Έντερ, Γιουμπιτάνα (41' Αθανασίου), Καμαρά, Ντιρκς (65' Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι (72' Βέργος).

ειδήσεις τώραΛαμία ΠΑΕSuperLeagueΚηφισιά