Αθλητισμός|02.09.2023 21:22

Premier League: Τεσσάρα για την ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι, μεγάλη νίκη της Νότιγχαμ στην έδρα της Τσέλσι!

Newsroom

Η ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι ήταν ισοπεδωτική απέναντι στη Φούλαμ καθώς επικράτησε 5-1 κι έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της Premier League με το απόλυτο των νικών έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν καταπληκτικός πετυχαίνοντας το πρώτο χατ τρικ στη σεζόν (είχε και μια ασίστ) φτάνοντας τα έξι γκολ στο πρωτάθλημα. Η Φούλαμ ισοφάρισε αμέσως το γκολ του Άλβαρες αλλά ο Ακέ έγραψε το 2-1 σε ένα γκολ πάντως που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες καθώς υπήρχε καθαρό οφσάιντ. Μέχρι και ο Χάαλαντ μετά το τέλος του ματς σχολίασε ότι «ήταν ξεκάθαρα οφσάιντ» προσθέτοντας ότι κι ο ίδιος θα ήταν έξαλλος αν η ομάδα του δεχόταν τέτοιο γκολ!

Χατ τρικ πέτυχε και ο Σον στην επιβλητική νίκη της Τότεναμ επί της Μπέρνλι με 5-2 στο Ταρφ Μουρ. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου παρέμεινε αήττητη για τέταρτη αγωνιστική και βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω απ' τη Σίτι. 

Τη «βόμβα» της ημέρας έριξε στο Στάμφορντ Μπριτζ η Νότιγχαμ Φόρεστ, που με το γκολ του Ελάνγκα στο 48΄, πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Τσέλσι.

Σπουδαία νίκη πέτυχε και η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa, Μπράιτον η οποία κυριάρχησε της Νιούκαστλ με 3-1. Στο μεταξύ, τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη συμπλήρωσαν Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Έβερτον με το μεταξύ τους 2-2 στο Μπράμαλ Λέιν. Οι δύο ομάδες προέρχονταν από τρεις σερί ήττες και ήθελαν το «τρίποντο» ωστόσο περιορίστηκαν στον βαθμό. Mε το ίδιο σκορ (2-2) έληξε και το ματς της Μπρέντφορντ με την Μπόρνμουθ.

Μάντσεστερ ΣίτιΤσέλσιΝότιγχαμ ΦόρεστPremier Leagueειδήσεις τώραΤότεναμ