Αθλητισμός|02.09.2023 23:00

Super League: Ο μαχητικός Παναιτωλικός πήρε την μπουκιά μέσα απ' το στόμα του εξαιρετικού Πανσερραϊκού

Newsroom

O Πανσερραϊκός έφτασε μια ανάσα απ' την πρώτη του νίκη στη Super League μετά την επιστροφή του στην κατηγορία μετά από 12 χρόνια αλλά ο Παναιτωλικός του πήρε την μπουκιά μέσα απ' το στόμα. Τα Λιοντάρια του Πάμπλο Γκαρσία συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους, μετά τη θετική παρουσία στο Γ. Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, άγγιξαν το τρίποντο, όμως οι παίκτες του Γκάμπριελ Σούρερ, έσωσαν την παρτίδα με γκολ του Ζοάο Πέντρο στις καθυστερήσεις αποσπώντας την ισοπαλία (1-1) στην Τούμπα (το γήπεδο των Σερρών δεν είναι ακόμα έτοιμο).

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό με τις δυο ομάδες να κυνηγούν το γκολ. Ο Πανσερραϊκός ήταν πιο απειλητικός και πιο δραστήριος στο α' ημίχρονο βρίσκοντας το γκολ στο 30'. Ο Άλεξιτς κουβάλησε την μπάλα, άνοιξε για τον Τομάς, ο οποίος πάσαρε στον Μούργο που εκτέλεσε ιδανικά για το 1-0.

Ο Παναιτωλικός αναγκάστηκε να ανοιχτεί περισσότερο στο β' ημίχρονο ψάχνοντας εναγωνίως το γκολ. Έχασε μάλιστα δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Ντίας και τον Καρέλη, ενώ οι Σέρρες απάντησαν με τον Άλεξιτς. Η ομάδα του Αγρινίου δεν τα παράτησε και στο 91' η χρυσή αλλαγή του Σούρερ, ο Ζοάο Πέντρο έπειτα από σέντρα του Τορεχόν, κυριάρχησε στον αέρα και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χοβάν, Χάγεκ, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάικος (93' Θυμιάνης), Μούργος (72' Τσαγκαλίδης), Μασκανάκης (55' Χατζηστραβός),Τομάς (55' Ντάνκερλουι), Άλεξιτς (72' Γούλερι).

Παναιτωλικός (Σούρερ): Καπίνο, Ντουάρτε, Μλάντεν (46' Σενγκέλια), Μαλής, Λιάβας, Πέρες, Τσιγγάρας (76' Ντουάρτε), Τορεχόν, Μπαλντασάρα (82' Ζοάο Πέντρο), Ντίας (76' Χουάνπι), Καρέλης (92' Βοΐλης).

ΠανσερραϊκόςSuperLeagueΠαναιτωλικόςειδήσεις τώρα