Αθλητισμός|04.09.2023 23:31

Ολυμπιακός: Σπουδαία μεταγραφική κίνηση – Έκλεισε για ένα χρόνο δανεικός ο Ποντένσε

Newsroom

Ο Ολυμπιακός έκανε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση αφού συμφώνησε με τη Γουλβς και φέρνει πίσω, για έναν χρόνο, με δανεισμό τον Ντάνιελ Ποντένσε.

Για να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα ο παίκτης και να ολοκληρωθεί το deal διεξάγεται, αυτή τη στιγμή, αγώνας δρόμου.

Η ομάδα του Μαρτίνεθ τα βρήκε 27χρονο Πορτογάλο εξτρέμ και τον κάνει εκ νέου κάτοικο Πειραιά. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το «όχι» του Ποντένσε στους Σαουδάραβες και τον έκλεισε ως δανεικός για έναν χρόνο, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Βέβαια, απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί και επισήμως το deal είναι να προλάβει να δηλωθεί ο παίκτης στην λίστα του Europa League και ν' αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των Πειραιωτών.

Όλα δείχνουν, πάντως, ότι οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν μία σπουδαία μεταγραφή και 2.5 χρόνια μετά το «αντίο» για τη Γουλβς ο Ποντένσε αναμένεται να επιστρέψει στο Γ. Καραϊσκάκης. Στον Ολυμπιακό ο Ποντένσε είχε 68 αγώνες με 13 γκολ και 14 ασίστ, προερχόμενος από τη Σπόρτινγκ. Ενώ το 2020 πήρε μεταγραφή στη Γουλβς έναντι 19.5 εκατομμυρίων ευρώ, όπου σε 105 αγώνες στο Μολινό μέτρησε 16 γκολ και 9 ασίστ.

Ντάνιελ Ποντένσεειδήσεις τώραΟλυμπιακός