Αθλητισμός|06.09.2023 01:30
Davis Cup: World Group I, Ελλάδα-Σλοβακία, 16-17 Σεπτεμβρίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο
NewsroomΤο Παναθηναϊκό Στάδιο ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά στην ιστορία του για αγώνες τένις, στις 16 & 17 Σεπτεμβρίου 2023. Το διήμερο αυτό θα διεξαχθεί η κρίσιμη συνάντηση της Εθνικής μας Ομάδας με την Εθνική Ομάδα της Σλοβακίας για το GROUP I του DAVIS CUP. Στη συνάντηση θα δώσει το «παρών» και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Τα ημερήσια εισιτήρια ορίστηκαν σε 10€, 20€ και 100€, διαχωρισμένα σε τρεις ζώνες. Η πώλησή τους έχει ήδη ξεκινήσει από την VIVA.
Η ΕΦΟΑ καλεί την οικογένεια του ελληνικού τένις να είναι παρούσα για να ενισχύσει την Εθνική Ομάδα στους εξόχως σημαντικούς αγώνες της, με αντίπαλο τη Σλοβακία.
Διαβάστε ακόμη
- Καβγάς Δρυμιώτη - Ζαχαριάδη on air για την Χίο: «Είστε ανθέλληνας, πιστεύετε τους λαθρομετανάστες»
- Πρόστιμα στα ΜΜΜ: «Καμπάνα» 100 ευρώ πλέον για το κανονικό εισιτήριο - Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο
- Λάκης Ραπτάκης: Ο θρυλικός πρωτοπόρος της νυχτερινής διασκέδασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
- Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συνελήφθη για ναρκωτικά στο Μενίδι - Τι κατέσχεσε η ΕΛΑΣ