Αθλητισμός|20.03.2019 14:42

Υπάλληλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ένας εκ των ταυτοποιημένων για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ

Newsroom

Ο συγκεκριμένος υπάλληλος, εργάζεται τα τελευταία χρόνια στους «πράσινους» και είναι επιφορτισμένος με τον έλεγχο των ανδρών ασφαλείας που εργάζονται εντός γηπέδου. Ο ίδιος άλλωστε και στο linkedin αναφέρει πως είναι security manager στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν πως στην επίθεση ηγήθηκε γνωστός οπαδός και είναι ένας εκ των επτά ταυτοποιημένων οπαδών, που αναμένεται να απασχολήσουν τις Αρχές, στο περιθώριο του κυριακάτικου ντέρμπι, ύστερα από τους οκτώ πρώτους, που συνελήφθησαν το βράδυ του αγώνα. 

Μας κάνουν σεκιούριτι σε μία νύχτα...

Σεκιουριτάδες χωρίς εκπαίδευση, καλούνται να αποτρέψουν επεισόδια. «Σε βάζουν απλά για να στέκεσαι εκεί. Δεν κάνεις τίποτα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα» αναφέρει στο Open TV, ο Γιάννης, που έχει εργαστεί ως σεκιούριτι. Δίνεις τα λεφτά για να πάρεις την άδεια, χωρίς καμία εκπαίδευση.

Από την πλευρά του, ο κ. Ηλιόπουλος καταγγέλλει ότι δεν είναι επαρκής ο αριθμός των ανδρών ασφαλείας που τοποθετούνται στα γήπεδα. «Σε ελέγχους έχουμε διαπιστώσει ότι υπήρχαν δηλωμένα άτομα στη λίστα αγώνα, που είχαν πεθάνει πριν δύο εβδομάδες...»

Για την παρουσία οπαδών ως σεκιούριτι είπε: «Οι οπαδοί βάζουν ένα γιλεκάκι, αφήνουν τους «δικούς» τους να περνάνε ό,τι θέλουν στο γήπεδο και δεν τους νοιάζει τίποτα...»

ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακόςεπεισόδιαΟΑΚΑ