Αθλητισμός|12.09.2023 17:34

Λουτσέσκου, ο αγαπημένος των Ρουμάνων - Νέα σενάρια για τον προπονητή του ΠΑΟΚ και την Εθνική ομάδα της χώρας του

Newsroom

Ό,τι κι αν λέει ο ίδιος, όσο κι αν διαψεύδει τα σενάρια και μολονότι δηλώνει πιστός στον ΠΑΟΚ, οι συμπατριώτες του τον εμπλέκουν διαρκώς σε σενάρια για την εθνική ομάδα της χώρας. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι με διαφορά... ο αγαπημένος των Ρουμάνων δημοσιογράφων.

Μπορεί ο ίδιος να έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν πως δεν ενδιαφέρεται να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής ομάδας της χώρας του, ωστόσο, τα ρουμανικά ΜΜΕ διατηρούν διαρκώς το όνομα του Λουτσέσκου σε διάφορα σενάρια. Αυτή τη φορά, όπως προκύπτει από τα ΜΜΕ της χώρας, σε περίπτωση αποτυχίας του Έντι Ιορντανέσκου, τότε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ρουμανίας θα κινηθεί για την απόκτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς είναι ο εκλεκτός του Ραζβάν Μπουρλεάνου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Χόρια Ιβανοβίτσι, οι Ρουμάνοι θα κάνουν τα πάντα για να τον πείσουν, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Ξέρεις ποιος θα είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας, αν ο Έντι δεν πάρει αποτελέσματα; Ο Μπουρλεάνου τον συμπαθεί πολύ και θα κάνει τα πάντα για τον αποκτήσει. Αν Θεός φυλάξοι, δεν προκριθούμε, νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου».

Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά την αφοπλιστική δήλωση του Λουτσέσκου στους συμπατριώτες του πως: «Είμαι ΠΑΟΚ μέχρι τα βάθη της ψυχής μου»!

ΠΑΟΚΕθνική Ρουμανίαςειδήσεις τώραΡαζβάν Λουτσέσκου