Αθλητισμός|13.09.2023 21:45

Για... πάντα στην Τούμπα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς - Οριστική συμφωνία του Σέρβου με τον ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο ως το 2027

Newsroom

Ο ΠΑΟΚ και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς συνεχίζουν μαζι! Η οικογένεια Σαββίδη επιβραβεύει τον Σέρβο άσο με νέο 3ετές συμβόλαιο καθώς επήλθε η οριστική συμφωνία των δύο πλευρών.

Απ' την πρώτη στιγμή φάνηκε η καλή διάθεση και η θέληση για να τα βρουν και δεν άργησε να γίνει το καλό. Η πολυπόθητη συμφωνία επετεύχθη οριστικά καθώς ΠΑΟΚ και Ζίβκοβιτς, έναν χρόνο πριν από την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους, έδωσαν τα χέρια για άλλα τρία χρόνια. Ως εκ τούτου ο Σέρβος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας τουλάχιστον ως το 2027!

Από τον Αύγουστο ακόμη φαινόταν πως στις τάξεις του Δικεφάλου υπήρχε κινητικότητα στο θέμα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και η «καυτή» εκκίνησή του τη φετινή σεζόν, «προκαλούσε» σκέψεις ανανέωσης. Η αλήθεια είναι όμως πως αυτές οι σκέψεις υπήρχαν από το τέλος της προηγούμενης σεζόν στο μυαλό της οικογένειας Σαββίδη.

Μάλιστα, η πρόθεση για την επέκταση της συνεργασίας τους είχε συζητηθεί με το τέλος της σεζόν, ανεξάρτητα από το γεγονός πως ο 27χρονος εξτρέμ μπήκε... αφηνιασμένος φέτος. Και αυτό διότι ο Ιβάν Σαββίδης ξέρει να αναγνωρίζει, να εκτιμά και να ανταποδίδει στην πράξη την προσπάθεια και την αφοσίωση παικτών όπως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Αντρίγια Ζίβκοβιτςειδήσεις τώραΠΑΟΚ