Αθλητισμός|15.09.2023 21:28

Ανακοινώθηκε η συμφωνία ΠΑΟΚ - Ζίβκοβιτς: «Μένω στο σπίτι μου, στην πόλη μου! Πάμε για το πρωτάθλημα»

Newsroom

Η οριστική συμφωνία ΠΑΟΚ - Αντρίγια Ζίβκοβιτς πήρε επίσημη μορφή μετά τις υπογραφές και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προχώρησε στις ανακοινώσεις: «Κάρμα. Μοίρα. Προορισμός. Zile 2027...».

Και ο ΠΑΟΚ ακόμη... αναζητά τις λέξεις για να περιγράψει την σχέση που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει στην ανακοίνωση επέκτασης της συνεργασίας τους: «κάποιες σχέσεις είναι γραφτό να πετύχουν».

Σαν σήμερα, 15 του Σεπτέμβρη, το 2020 ο Zile πέτυχε το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα. Και αυτό κόντρα στην Μπενφίκα. Και σήμερα ανακοινώνεται η δεύτερη επέκταση της συνεργασίας του με μία ομάδα που έμελλε να εξελιχθεί στην ποδοσφαιρική του Ιθάκη, δημιουργώντας από εκείνα τα «παραμύθια» που θα πρέπει να διαθέτει κανείς μεγάλη φαντασία για να τολμήσει να τα σκεφτεί...

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς μέχρι τις 30.06 του 2027. Κάρμα. Μοίρα. Προορισμός. Πείτε το όπως θέλετε. Κάποιες σχέσεις είναι γραφτό να πετύχουν. Το 2020 ο Zile έψαχνε την Ιθάκη του. Μία σκηνή για να λάμψει. Ο ΠΑΟΚ του έδωσε την ευκαιρία και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ο Σέρβος ήταν σαν να γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σαν να μεγάλωσε στην Τούμπα. Μπήκε φουριόζος από την πρώτη μέρα στην ομάδα και σήμερα έφτασε να είναι ένας εκ των αρχηγών. Μετράει ένα Κύπελλο Ελλάδας, 150 αγώνες, 33 γκολ, 29 ασίστ. Αυτά είναι που μπορείς να υπολογίσεις. Μετράει όμως και αμέτρητα χιλιόμετρα στο χορτάρι, άπειρες στιγμές αυταπάρνησης, αστείρευτου πάθους, κατάθεσης ψυχής. Ο Zile θα μείνει εδώ! Θα συνεχίσει να είναι ένας από εμάς και να παλεύει με την ασπρόμαυρη φανέλα μέχρι το 2027!».

Ζίβκοβιτς: «Θα μείνω στο σπίτι»

Λίγα λεπτά αργότερα, «χτύπησε» και ο Σέρβος στο πρώτο του μήνυμα μετά τις υπογραφές. «Τρελαμένος» από την εξέλιξη των γεγονότων, ο 27χρονος εξτρέμ απευθύνθηκε στην ασπρόμαυρη οικογένεια, επιλέγοντας και συγκεκριμένη φωτογραφία, με τον ίδιο να φιλά το έμβλημα της ομάδας του Δικεφάλου.

«ΠΑΟΚ, το καλύτερο κλαμπ. Οι καλύτεροι οπαδοί. Η πόλη μου, η Θεσσαλονίκη! Θα μείνω στο σπίτι τουλάχιστον μέχρι το 2027! Πάω για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Πολλά ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στον ΠΑΟΚ, σε όλους τους οπαδούς και φίλους της ομάδας».

 

ΠΑΟΚΑντρίγια Ζίβκοβιτςειδήσεις τώρα