Αθλητισμός|16.09.2023 20:05

Super League: Ματσάρα χωρίς νικητή στη Λαμία! Δύο φορές προηγήθηκε ο ΟΦΗ αλλά ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι

Newsroom

Εξαιρετικό ήταν το ματς της Λαμίας με τον ΟΦΗ αλλά δίχως νικητή στο εναρκτήριο ματς για την 4η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε δύο φορές με τον Ντικό (26') και τον Γκαγέγκος (66'), αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Τσιλούλη (47') και αυτογκόλ του Καρώ (74') για το τελικό 2-2.

Ο ΟΦΗ κατόρθωσε στο σημείο εκείνο να ανοίξει το σκορ από το... πουθενά. Στο 26' σε μία βαθιά μπαλιά του Μεγιάδο προς τον Ντικό, ο Πάβλοβετς προσπάθησε με το κεφάλι να γυρίσει τη μπάλα προς τον Κοσέλεφ, αλλά δεν έβαλε αρκετή δύναμη και ο επιθετικός από το Μάλι πρόλαβε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε ανοίγοντας το σκορ.

Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου (47') η Λαμία ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Καρλίτος να βγάζει ωραία ασίστ στον Τσιλούλη, που έφυγε από οριακά κανονική θέση και πλάσαρε εύστοχα τον Σωτηρίου.

Ομως οι γηπεδούχοι δεν εκμεταλλεύθηκαν το υπέρ τους μομέντουμ και ο ΟΦΗ (παρότι έχασε τον Ντικό, που αποχώρησε με πρόβλημα στον προσαγωγό) ξαναπήρε το προβάδισμα στο 66΄ με σουτ του Γκαγέγκος, που κόντραρε στον Κορνέζο και κατέληξε στα δίχτυα.

Η χαρά των Κρητών δεν κράτησε πολύ. Στο 73΄ ο Πασαλίδης με σωτήρια προβολή έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Τόσιτς, αλλά από την εκτέλεση του κόρνερ, ένα λεπτό αργότερα, ο Καρώ στην προσπάθειά του να διώξει με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του για το 2-2.

Λαμία: Κοσέλεφ, Σαραμαντάς (46' Βασιλαντωνόπουλος), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Πάβλοβετς (46' Τόσιτς), Στάνκο (73' Λονγκό), Νούνιες, Σλίβκα, Κορνέζος (90+ Σαντάνα), Καρλίτος (87' Τσιλιανίδης), Τσιλούλης.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Λάρσον, Θοράρινσον (79' Αμπάντα), Βούρος, Καρώ, Πασαλίδης, Μεγιάδο (84' Γκλάζερ), Γκαγέγκος, Μπάκιτς, Ντικό (57' Λουίζ Φελίπε), Τοράλ (79' Νέιρα).

ΟΦΗειδήσεις τώραSuperLeagueΛαμία ΠΑΕ