Αθλητισμός|20.03.2019 23:25

Mαρία Σάκκαρη: Με φοβερή ανατροπή, έκανε την Ντανίλοβιτς να κλαίει (vid)

Κώστας Ασημακόπουλος

Η Μαρία Σάκκαρη παρά το κακό ξεκίνημα στον πρώτο της αγώνα στο Μάστερς του Μαϊάμι κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας να νικήσει 2-1 την Σέρβα Όλγα Ντανίλοβιτς (νο 115) και να προκριθεί στον Β΄γύρο του κορυφαίου τουρνουά. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι νο 49 και φιλοδοξεί να έχει μία καλή πορεία στο Μαϊάμι ώστε να κερδίσει θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Τα σετ 1-6, 6-3, 6-4.

Eβαλε τα κλάματα η Ντανίλοβιτς

Πάντως ο αγώνας είχε πολύ ένταση και η Ντανίλοβιτς κατέρρευσε ψυχολογικά στο 2ο σετ και έβαλε τα κλάματα. Είχε πάρει το 1ο σετ 6-1 και ήταν μπροστά 2-0 στο σετ όμως απώλεσε το σερβίς καθώς υπέστη μπρέικ για να μείνει πίσω με 4-5, κάνοντας double fault στον τελευταίο πόντο. Μετά από αυτό κατέρρευσε, έβαλε τα κλάματα και χρειάστηκε να δεχτεί ομιλία από τον προπονητή της για να επανέλθει.

Το έργο της Σάκκαρη ωστόσο θα είναι πολύ δύσκολο στον Β΄γύρο καθώς θα αντιμετωπίσει την Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα που είναι νο3 στο ταμπλό του τουρνουά. Η Κβίτοβα πέρασε άνευ αγώνα από τον Α΄γύρο.

«Κοιμόμουν...»

Η Μαρία Σάκκαρη φιλοξενήθηκε στο Tennis Channel και παραδέχτηκε «Νομίζω πως κοιμόμουν στο 1ο σετ. Ήμουν πίσω 1-6 και 0-2. Είχα πολύ κακή διάθεση, ειδικά στο 1ο σετ, αλλά είπα στον εαυτό μου 'Μαρία, πρέπει να ξυπνήσεις, πρέπει να κάνεις κάτι, τουλάχιστον προσπάθησε να παλέψεις, βάλε όλες τις μπάλες μέσα'. Το παιχνίδι μου έγινε καλύτερο μετά απ' αυτό και πήρα τη νίκη».

Σπορ